- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
Jóreghelt!
Mindenki él?
-
AMD Power
titán
Most aztán lesz.
Van itthon egy Black Label JW egy 0.7 Bali egy 0.35 valami más Skót whisky és egy üveg Tokaji aszú.
-
pilu01
senior tag
Ma megint inni kell !
Sógoromékhoz megyünk, beizzítjuk az új ps2-őt, a srácokkal, írtam pár lemezt, majd jelentkezem! -
pilu01
senior tag
válasz venember83 #3008 üzenetére
na jelentkezem!
ágyas bolyhos pálinka van és stella artoá
elég nagy mennyiségben!
egészségünkre -
pilu01
senior tag
ha rendelkezésre áll, halgassátok meg részegen a következő számot: Gary Moore & Phillip Lynott - Out In The Fields
Max hangerőn!! -
dragonfx
veterán
-
pilu01
senior tag
vagy ezt:[link]
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
dunkel! először egy erdinger, aztán egy edelweiss. dejóvót...
-
pilu01
senior tag
-
pilu01
senior tag
-
animatrix11
őstag
imádom a sört meg a pálinkát
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
pilu01
senior tag
-
dragonfx
veterán
Végül vettem dízscsomiba egy 7 decis jéger díszpoharakkal alecsóba 2600é..szeintme megérte...kérdés nem elesz tul sok ...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ngabor2
nagyúr
nekem egyszer sikerült (véletlenül) ideiglenesen járásképtelenre innom magam, szerencsére nem lett megörökítve tábor, körbejárt a literes jäger, de túl gyorsan ment, nálam meg volt még egy fél doboz sör. úgyhogy nem én ittam a jägert, hanem a sör... 3x is. no ez volt sok. utána lecsúszott az itóka elég gyorsan... és úgy fejbevágott, hogy egy fél óráig nem bírtam lábraállni. nem kívánkozott vissza, de utána sokkal visszafogottabban bántam a piákkal.
-
Sipi16
őstag
válasz ngabor2 #3026 üzenetére
Az ilyenekből tanul az ember. Én idén nyáron nagyon csúnyán elcsúsztam. Szerencsére vuk nem volt. Amikor felkeltettek már hozták is a páleszt...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Zewa
senior tag
Egyszer nekem is sikerült véletlenül de akkor még fel tudtam álni csak nem igazán ment a járás. (Jól van na egyszer volt. akkor megtanultam hogy ne húzz le 3/4 üveg St Hubit. )
De tudjátok jól hogy nem arra gondolok amikor vki véletlenül elsokal hanem arra amikor vki(k) abbol üznek sportot hogy kia részegebb.."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Drizzt
nagyúr
Én igazából egyetlen egyszer voltam járásképtelen, de az a fura nálam, hogy van, hogy kiesnek órák úgy is, hogy közben kívülről azt mondják, hogy a szokványosnál nem voltam részegebb. Mind1, abbahagytam legalább fél évig, úgyhogy most nem érdekel.
I am having fun staying poor.
-
t1
addikt
válasz venember83 #3034 üzenetére
hát 1l leó + 0.5 hubi illetve 3 sör meg némi vodka volt bennem.... enyhe alkmérgezésem is volt
-
Drizzt
nagyúr
-
venember83
nagyúr
masfel ev ginezes es gin-imadat utan ma mar a poharbol arado fenyoillattol zold leszek, de hp, vodka, stb. johet, nincs problema persze nem ipari mennyisegben, hanem pl kaja elott, esetleg hideg ellen 1-2 max 3 pohar. csak a borokafenyobol keszult pia keruljon el nagyon-nagyon messzirol ouzo is kiesett pont emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
G.I.JOE
senior tag
Én utoljára 2-3 éve voltam igazán berúgva, pont szilveszterkor. Az éjfél teljesen kiesett, sőt egy csajnak is, aki kint kísérgetett a hidegben, hogy valamennyire magamhoz térjek! Sör , jager, whiski-kóla fogyott leginkább, csak 11 körül túl nagy dózisban volt a whiski-kólában az előbbi. Az feltette az I-re a pontot!
-
Zewa
senior tag
Ehhe. halkan megsugom azona bizonyos estén rajtam is lépcső fogott ki.
Kitéptem amgat a barátom karjábol és mint egy zsák sz@r előre buktam.
Ha nem elttek volan elővigyázatosak barátaim (ésd állvédős bukó) akkor valszeg az álkapcsom töröm vagy felreped. Igy csak egy kisebb lila flek volt.Nekem oylan még nem votl hogy teleportaltam. Csont részeg voltam és emlékszem mindenre.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Drizzt
nagyúr
válasz bagyulajuve #3041 üzenetére
Azt bírom, hogy a legújabb amerikai pitébe volt egy szereplő, aki mindig ha megivott egy sört legalább, akkor az lett a vége, hogy elteleportált valamerre, ilyenkor az nekem mindig eszembe jut.
I am having fun staying poor.
-
Zewa
senior tag
válasz Kephamos #3048 üzenetére
Nem val.színű hogy látni fogod. Talán még az első gyermeken születése elött. (nem ma lesz.)
Elmentünk egy multiba bevásárolni szilveszterre:
Többek között: 2 rekesz Gösser & 1rekesz Gösser, 3db literes Jager, 3 üveg Red Label, 1 fügyölös mézes szilva & 1 mézes barack, 4üveg feles St Hubi, 2 üveg Alaszka, 1 barackos vodka likör, 2 üveg Bacardi fehérrum,1 nagy unicum, 1 üveg absinth és 5 üveg Törley pezsgő Kb eza magja de azért term. vettünk kaját is.
Durva látvány volt majd szilveszterkor ha egyben lesz dobok rola képet. Én még ennyi piát nem láttam. (már mint a boltokon kivül, egyben)[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest