Hirdetés

Aktív témák

  • SP!T

    addikt

    Helló mindenki! Leírom az én kis történetemet:

    Feladtam apróra egy X1900XTX videókártyát. legelőször karl69 fórumozó jelentkezett érte és lefoglalta, hogy 100%-osan érdekli, de csak utánvétellel, mert ő szegedi én meg pesti. Nagy nehezen belementem az utánvételbe annak ellenére, hogy utána több jelentkezői is jött a kártyáért, pesti átvétellel. Gondoltam nem leszek bunkó, megígértem neki, legyen az ővé!
    Felvettük egymást MSN-re, megbeszéltük, hogy kedden feladom a postát, szerdán vagy csütörtökön már meg is kapja. Fel is adtam a megbeszéltek szerint a címére és nevére, majd megírtam privátban neki, hogy a postán csücsül. Válasz nem jött, de itt még nem gondoltam, hogy baj van.
    Másnap megint írtam neki. Arra sem válaszolt, pedig volt online!
    Harmadnap felhívtam a megadott telefonszámán. Felvette egy a hangja alapján tizenévesnek tűnő gyerek. Bemutatkoztam, majd megkérdeztem megkapta-e a csomagot. Azt mondta téves és hogy neki nem ez a neve. Leraktam ellenőriztem a megadott számot és újra felhívtam. Ekkor már lenyomta a telefont!

    Elkövettem azt a nagy hibát, hogy előreutalás nélkül postáztam! Igaz, így csak a posta árát (1660,-) bukom az utánvétel miatt, de azért nem vagyok nyugodt a postán csücsülő vga-m miatt! :(((

    Írtam neki egy újabb privátot, hogy legyen gerince megmondani, ha meggondolta magát és fizesse ki a postát, vagy találkozunk Szegeden! :((( Illetve, ha netán a posta miatt bármi baja lenne a vga-nak, 100%, hogy kifizettetem vele.

    Ha valaki tud több infót róla írjon! Bár a címe, neve, telefonszáma megvan! Hátha van valaki szegedi aki tud segíteni valamiben és nem kéne lemennem! Tudom, hogy a benzin több mint a posta ára, de ha nem megyek le másokkal is megteszi ezt!

    [ Szerkesztve ]

    There's a device that I've been using called a whoop.

Aktív témák