Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Azért ennyire csak nem f.sik valaki a sok reklámtól és bugtól...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Érdekes párosítás...
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
-
Hát igen... Lassan már a levegő sem lesz ingyen. Ha én gyártok telefont, akkor én egy raklap sótéglát fogok adni hozzá... Árba kb ugyanez, és lehet rá mondani, hogy instant sószoba.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Jó kis cucc az a légtisztító, nekem nagyon bevált!
-
Mr.Grincs
veterán
Azért ez jó deal, annak aki hivatalosan akarja megvenni. Én is nézegettem csak magát a légtisztítót és valószínű beruházok majd egyre a a jövőben.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Predatorr
őstag
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
A (vokt) xiaomi telefonomra és az 5db xiaomi/amazfit órámra.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
leweegee
csendes tag
Nem rossz, de egy frankó óra jobban esne mellé.
Ne nőj fel! Csapda!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A friss Xiaomi 13 és 13 Pro mellé az előrendelők Smart Air Purifier 4-et kapnak ráadásként.
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macska topic
- Ukrajnai háború
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- FIFA 23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Atlas Fallen - Lőttek a májusi premiernek, csak nyár végén érkezik a játék
- További aktív témák...
- Új LG Gram 14 WUXGA IPS 16:10 Nano i7-1165G7 16GB 1TB SSD SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- 4th gen. i7 félkonfig - Z97 / i7-4790 / 16GB / Arctic cooler
- Zotac Zbox CI547 Nano Mini PC (I5-7200U, 8GB DDR4, 250GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest