- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz randras #6267 üzenetére
Select Color range-dzsel kijelöltem a pirosakat, majd kijelölés megfordítása (Shift Ctrl+I), és törlés (Clear).
Ezután még egy kicsit játszottam a Levels-szel, hogy sötét háttér előtt is jól fessen (egy fekete layert tettem alá, hogy lássam az eredményt.)Nah, a musthave-nél asszem elcsúszott valami, de legalább gyakorolsz egy kicsit.
Szal a lényeg, hogy a piros pixeleket ki kell jelölni, a többit meg törölni.
De ehhez a Background layer -ből csinálj (duplakattal) egy sima normál layert, mert úgy fog működni az átlátszóság. Utána meg pl png-be ments, mert az megőrzi az átlátszóságot.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
ViZion
félisten
Mivel a felhasználást nem mondtad, így ez csak lehetőség:
1. Wyll javasolta a color range-t, ez jó. Ha rossz a kép, akkor a szegélyeket egy unsharp maszkal kell javítani, vagy ha kivágtad akkor utána kis gaussian blur elmossa a majdnem fehér-rózsaszín pixeleket.
2. szendvicspozitívbe rakod a réteget. Ilyenkor a színeket az alatta levő réteg színéhez adja, tehát a fehér eltűnik. a réteged színe változhat attól függően mi van alatta. Leggyorsabb ez. zöld alapszínnél nem nyerő
3. a réteg keverési módjánál van olyan,h blend if gray, itt a fehérből elveszel, és eltűnik.
4. CMYK, ctrl+j, ctrl+i, channels, ctrl+klikk a K réteg képére, vissza az eredeti rétegre, ctrl+j, csak ez maradjon, többit ki. kész. Ja, vissza RGB-re, ha az kell. Ez nem minden színnél jó, csak az alapszíneket lehet, ez is color range, csak máshogyan...
5. Outer glow... fehér, és wow, tök jó
Azért írtam ezeket, mert ha nem is itt, de más képnél kellhet.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Des1gnR
őstag
Ha más szövegekhez is kellene akkor azt hiszem ez az a betűtípus: http://www.dafont.com/a-bite.font
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...