Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz BonFire #19245 üzenetére

    egy szóval nem mondtam, hogy a manócskák állították el...! én állítom, hogy én voltam! :)
    e z é r t írtam ide, hogy m i k a megfelelő beállítások, hogy ugyanazt lássam (nagyjából, képernyő -megjelenítési képességekben eltérve) ;)

    majd te írtad, hogy gyári beállítás.
    nos, nekem ez nem volt elég, kíváncsi fickó vagyok, szeretném tudni, miért állítsak be Európában amerikai profilt, meg hogy mi miért van ott, és egyébként egy rakás opció lehetséges még, jó lenne tisztában lenni velük. lehet, hogy OFF téma itt, szívesen átmegyek ezzel másik topicba (csak kérlek mutassátok meg, ahol élet is van)!

    érthető már az álláspontom?

    mindenki színterekről beszél, pedig én nem azt kérdeztem. a színterekkel tisztában vagyok, a monitorokkal is, a képességeikkel is, meg még sok mindennel. pl azt is, hogy a LR ProPhoto-ban dolgozik, ezért volt a PS arra állítva, csak összekuszálódtak a dolgok, mert a PS színkezelési beállításokat nem értettem, a folyamatot, mert elég összetettnek tűnik. de már kezd a helyére kerülni.
    ezért nem esett jól, hogy egyből tudatlanként kezeltek páran. konkrét kérdésre mindenféle választ kaptam.
    ismétlem, lehet, hogy nem volt a megfogalmazásom elég érthető, elnézést, de azért nem mindenki amatőr (rossz értelmeben), tudatlan és kispisti, aki kérdez! hm? ;)

    Ropi! a Chrome is kezeli a színprofilokat! :) [link]

    és nem mellesleg, az összes kijelzőm kalibrálva van, bár esedékes az újrakalibrálás. más kérdés, hogy nem többszázezres kijelzők. de amit tudnak, azt kihozom belőlük. megnyugodtak a kedélyek? :D

    azt tanultam anyukámtól, hogy ha nem tudok valamit, kérdezzem meg. :DD de láthatóan ez nem is olyan egyszerű... főleg, ha leoltják érte az embert. kezeljük egymást felnőttként, és minden rendben lesz,
    nem, nem sunnyogok el, szeretem ezt a fórumot. a PS-t is. :C

    písz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák