Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • n0k0m_

    tag

    válasz Met #1518 üzenetére

    1. Vállalkozó vagyok és a megbízóé az ellenőrzés felelőssége, viszont a végtelenségig nem nézik el a hibázásokat, akkor se ha szerződés igazából engem véd. Ajánlani tudok, de utasítani nem. Gondolom értitek.

    2. Igen, amikor ilyen x darab gyártáshoz szereltem fel anyagokat hasonlóan csináltam, mint amit leírtál, viszont most reklámújságba mennek hirdetések, amikből valamelyik változatlan, valamelyik változik. Már jó ideje dátumot írok mindenhova, viszont 0210, 0310 stb. siet az ember összekeveri simán, az anyagról meg nem tudom megmondani ránézésre. Kitehetném külső vinyóra és letiltanám a hozzáférést valami progival, viszont sok anyag ami változik biztosabb, ha az előző újságból húzom át és nem másolgatok végetelen sok fájlt az új mellé. Viszont pl. ha kézzel szúrok be valamit régi mappából, akkor "rossz" mappában leszek következő beillesztésnél (megjegyzi a program) vagy ha lefagy, ami alattomos is. Ha a linkeket végigpörgetem, akkor se lesz mind 0310, hogy feltűnjön, hogy hopp egy eltérő van. Egyesével oda kellene ülni összenézni az eredetivel stb., de erre időm nincs, mert akkor sose megy nyomásba.

    Perpill a legjobb ötletem valami plugin lenne, ami jelezné, hogy ha valamelyik fájl/mappa más mappában van, mint az indd fájl és akkor maximum azokat végignyálazom egyesével.

Új hozzászólás Aktív témák