Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mr_ricsi

    veterán

    válasz King Unique #4948 üzenetére

    "v nem tud tenni.pl. notinál ... ezt tudod hurcolászni pl. ismerősökhöz adatokat cserélgetni.+pl.házimozihoz,filmnézéshez sokan külső hdd-t vesznek"

    Ezek az érvek teljesen elfogadhatóak, de akkor a cél a hordozás lett -kivéve noti-. Ilyenkor kell egy hordozható adattároló, és minden rajta lévő adat másolatban legyen meg még valahol. AZOK a tárolt adatok, ezek pedig a HORDOZOTT adatok.

    A noti esetén pedig éppen a legnagyobb az esély külső HDD működés közbeni elrántására, felborítására. (Nekem is repült már el pocketHDD, amikor ölben notiztam.)

    A NAS nem olyan drága, csak ha már több HDD, printszerver, torrentkliens, és más extra is kell.

    "amiket korábban felsoroltál,azért normál esetekben nem történnek meg"
    Leggyakrabban borogatják/elrántják, vagy esetleg még bezárják valami nem szellőző helyre. Illetve ellopják/elvesztik, vagy tönkre megy a tok elektronikája vagy az USB csati.

    "ez a "tört" NOD manapság abszolút mellélövés... :U ,sokan -+akiket ismerek is,havi magazinos kóddal használják-progit,licenszt-ESET-től töltik le,"
    Akiket én ismerek, azoknak vagy a számtech boltban tették rá , (és van hogy fél éve figyelmeztet, hogy lejárt a regisztráció), vagy torrentről szedik. És még az ingyenes viruskereső is lejár náluk, mert évente nem képesek az emailcímüket beírni a fehér téglalapba.

    Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Új hozzászólás Aktív témák