Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoz
csendes tag
Sziasztok.
Lehet h elfogult emberkékre fogok lelni, de talán ebben a csoportban rendelkeztek a legtöbb acer tapasztalattal.
Nos laptop vásárlás előtt állok. Sokan mondtak már sok féle véleményt. Most 2 esélyesre szűkítettem a lehetséges gépeimet.ACER Aspire 5742G-3372G50MN vs. SAMSUNG NP300E5Z-S02HU
Tudásilag nagyjából ugyanazok (igaz idénre a samsung ára megugrott sajnos), így aztán megbízhatósági szempontokat szeretnék figyelembe venni.
Sokan mondták h nem megbízható az Acer megint mások pedig ajánlották. Erről a samsungról már olvastam jókat (mármint pont ez a típus), de erről az acerről nem találtam sajnos semmit, ha van valakinek ilyen leírhatná a tapasztalatait.
Egyetemi hallgató vagyok, ezért volt fontosabb szempont a proci, de mégsem akartam integrált vidikarit (játék azé csak becsúszik ), így jutottam ere a konfigra. Ergo hurcolászom a gépet és nem 1 évre szeretném venni de mégcsak nem is 2-re talán
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest