Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xbean

    tag

    válasz Xbean #1754 üzenetére

    No megvolt a nagy szék tesztnap. Végül csak az officeplázában voltam, mert elég széket kitudtam kipróbálni és ezáltal elég tapasztalatot szerezni ( amúgy rendkívűl jó üzlet, ajánlom mindenkinek ).

    Oklahoma főnöki szék: Gagyi fejtámla és nem túl kényelmes, 65000Ft-ot biztos nem adnék érte, talán ha a felét éri, pedig ő volt az egyik nagy esélyesem. Amúgy ezek a konstrukciójú székek, mint az oklahoma egyáltalán nem jöttek be, mindegyiknek kicsi az ülőfelülete és mindegyiknek borzasztó a karfája, fejtámla ugyan van, de a legtöbbnél kényelmetlen, ahogy az oklahománál is. Előnyük, hogy jól szellőznek és a drágább modellek sok beállítási lehetőséget adnak. otthonra mindenesetre nem kéne egyik se. Talán irodába tudom elképzelni őket a jó deréktámasztásuk miatt. A legjobbnak a chairman 769-et éreztem az ilyen típusú székek közül, de ő sajnos 85000Ft-ba kerül, ami nekem sok érte, de őt már-már otthonra is eltudnám képzelni.

    Másik nagy esélyesem a Chairman 434 volt: hihetetlenül kényelmes szék, mindaddig amíg hátradőlve ül benne az ember. Kicsit is előredőlve már egyáltalán nem támasztja meg a hátat és azonnal rendkívűl kényelmetlenné vállik.
    +Szerintem túl alacsony maximum magasságon is, ezért max alacsony asztalhoz lehetne jó.
    Inkább fotel, mint forgószék, mozizáshoz tv elé tökéletes lehet, de számítógép elé vagy normál használathoz semmiképpen sem választanám. Kár, pedig hátradőlve brutálisan kényelmes. :B

    Gamer székek általában: Kényelmetlenek, gagyi műanyag karfás az összes és ez a 2 párnás megoldásuk egy a fejnél és egy a deréknál borzasztó megoldás, én a gagyibb székeimnél csináltam ugyanezt itthon régebben, hogy párnát raktam a fejemhez és a hátamhoz és az a vicc, hogy az itthoni párnák még 1000x kényelmesebbek is voltak, mint amik ezeken a gamer székeken vannak méregdrágán, cserébe lehet választani a színskála legízléstelenebb árnyalataiból is. Előnyük az állíthatóságuk, de akkor már egy oklahomát vagy egy oklahoma típusú széket vennék inkább.

    Végeredmény és választottam: Antares Buffalo, a rengeteg kiállított szék közül messze a legkényelmesebb, előredőlve is megtámasztja a hátat, de hátradőlve is hozza a chairman 434 szintjét kényelemben. Minőségi, kárpitozott karfák, rendkívűl jó anyaghasználat és elegáns megjelenés jellemzi az egész széket. Ára sem elrugaszkodott, 73000Ft, aki ebben az árkategóriában keres széket annak szívből tudom javasolni, mert 30+ kiállított székből nekem messze ő volt a legkényelmesebb minden szempontból. Egy gamer székből egy ilyen székbe átülni, minimum megváltás kategória. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák