Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    Vannak itt esetleg AKRacing ProX tulajok? :) Nagyon kene egy kis segitseg:

    Tegnap szereztem be egy ilyen csodat, minden szuper egy dolgot kiveve: hiaba unlockolom a dontest es hiaba allitom a tension adjusterrel (ules alatti tekero) a tension-t a leglazabbra, meg igy is nagyon nehezen tudom cask a szeket hatradonteni. A sajat sulyommal nem is megy (pedig nem vagyok egy nadszal) cask ha labbal is nyomom a talajt.

    Fontos, hogy nem a tamla donteserol beszelek, hanem a szek hatradonteserol ami akkor mukodik ha a kis oldalso kart kihuzom. Az elozo irodai szekemnel ez teljesen jol mukodott es kenyelmes is volt a ProX-nel viszont hasznalhatatlan annyira erosen kell nyomni a talajt, keptelense hatradolni benne.

    Felvettem a gyartoval a kapcsolatot es azt mondtak ezt latatlanban nehez megallapitani de szivesen kuldenke egy ujat. Lehetoseg szerint nem szeretnek keresztul esni egy hosszas cseren es heteket varni hiaba... Ezert lennek nagyon kivancsi masoknak mik a tapasztalataik. :)

    Koszonom! :R

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák