Hirdetés
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
100%, hogy az SD695-nél/MT Helio G99-nél nem lesz erősebb.
-
Fritz Teufel
addikt
Még nem 100% a spec, de kb valami ilyesmi várható: Nokia XR30 - Full spec
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
janeszgol
félisten
válasz Fritz Teufel #2 üzenetére
Kár, hogy nem oleddel jön.
-
cefre00
tag
Én sok mindent értek, de a Nokia fétisszerű ragaszkodása az IPS LCD-hez már furcsa. Amikor hirtelen akarnak egy tisztességes telefont kiadni, máris OLED-et raknak bele. Ilyen ár mellett, mint amennyibe az XR30 fog kerülni az OLED minimum lehetne...
Mindegy, az lesz, ami lesz.Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
Gerybut
tag
Jó de ez NOKIA....minden pénzt meg ér!
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
ddaydome
senior tag
Nekem az XR20 mobilaréna tesztje nagyon tetszett. Az ultraszéles kameràja fos volt annak, de a többi teljesen vállalható volt. Ez egy rétegtermék munkàsoknak és remegő kezű embereknek.
A gyàri android felület szerintem nagyon megnyerő."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
cefre00
tag
válasz Lincoln6echo #7 üzenetére
Én sem, de amióta volt egy Poco F2 Pro amoleddel, azóta vissza nem megyek LCD-re. Tűpontos, csodaszép LCD-s telefonjaim voltak, pl nekem kiemelkedő volt a Nexus 5 kijelzője, de az amoleden minden szín dinamikusabb, és a AOD egy gamechanger volt nekem a Lumiákon és azóta.
Most egy Samsung A52s-t nyüstölök, uh ezentúl a 120 Hz + amoled lesz a minimum.[ Szerkesztve ]
Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen