Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz sheep #38895 üzenetére

    +1
    Barátomnak van Samsung Odysessey+ HMD-je és hát nagyon pixeles. A feketéje persze nagyon szép, de ez és az átlagtól picit nagyobb FoV illetve a nagy IPD az összes pozitív tulajdonsága.
    A kontrollerei borzasztóan kényelmetlenek (V1-es WMR kontrollerek), pixeles és a követése sem az igazi, mint minden első generációs WMr-nek.
    Egy Quest 2-vel is jobban jársz szerintem, egy G2-vel meg még jobban, ha van ami meghajtja.
    Szvsz a fekete szín mélysége közel sem annyira zavaró, mint a felbontás beli különbség. A tökéletes HMD-t pedig még mindig nem dobták a konzumer piacra.

    #38897Raymond
    Erre is +1. :D Barátom, akinek van, ő is szintén amcsiból hozatta be rokonokkal. De már évekkel ezelőtt és már akkor is tudni lehetett, hogy közeleg a forgalmazás vége felé.
    Én ezt a homályosítás dolgot nem vettem észre az övén pedig neki is + van. Én simán látom a pixeleket. De valami ettől lehet benne, mert mikor a CV1-emet látta ő azt sokkal pixelesebbnek mondta. Én emg a G2 után mondok mindent pixelesnek. :D

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák