Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    válasz inf3rno #1205 üzenetére

    mit értesz európai síút alatt? az egy hét franciaországot? ez nekem kb 1100 euró volt, 600 a szállás+bérlet+út, a többi meg amit ott elköltöttem. ez egy fő.

    ma megyünk egy hétvégére ausztriában, ez szintén kb 1000 eur kettőnknek: szállás 240 (ez elég olcsónak számít most), síbérlet 2*2 napra 190 eur (kicsi és viszonylag olcsó pálya), utazás kb 350 eur (bérelt autó és üzemanyag), felszerelés bérlés egy főre 30-40 eur között naponta. az rajtad áll, hogy hol és mit kajálsz, ez már egyéni dolog/igény kérdése. asszem nem hagytam ki semmit. nagy akciókra nem érdemes számítani, főleg nem egy ilyen szezonban amikor végig elég kevés volt a hó, és töb hőhullám is bejátszott. mindenki síelni akar még :)

    áprilisban kaprunban szállást viszonylag olcsón kaptunk, talán 370 eur 3 éjszaka két főre, de ott drága a síbérlet, 66 euró. oktatás 80 eur/fő/nap.

    biztostás kb 1000 ft/nap/fő.

    butch3r: köszi a részletes beszámolót, hétvégén mjd leírom én is, hogy hogyan láttam. ezek alapján tökéletes lesz, főleg az említett lankás kék pályák neki, és a lankás piros pályák nekem, szintén gyakorolni a short-turnöket :D

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák