- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
aktív tag
válasz Lackooo84 #11193 üzenetére
Bronz az sima liba mindkettőn, de az arany húzósabb. Nem is a hossza miatt, vannak szektorok, ahol 1 másodpercet kéne javítanom. Pedig Nordon rengeteget mentem már mindenféle géppel. LeMansra meg kéne egy kormány, az ilyen jellegű autókkal sokat szívok, mire a jogsiknál is meglett Lagunaseca a formulával...
'92 Honda VFR 750
-
bardi
aktív tag
Na most nekiálltam kicsit a LeMansnak, az utolsó szektorig mindegyik egész egyszerűen meglett aranyra, de az utolsó sehogy se jön össze még, jó, ha végig tudok menni. A demonstrációt megnéztem, valahogy nem tudom még úgy időzíteni a kontroller rángatást, hogy majdnem padlóval végigmenjek a gyors kanyarokon. Utána a sikán, meg a lassú rész már nem gond, de az eleje...
'92 Honda VFR 750
-
bardi
aktív tag
válasz ProEvoFan #11203 üzenetére
Na most végül összejött, nagyon rá kell állni, hogy meglegyen. Pedig a végét valamennyire el is rontottam, az utolsó szektorom tuti nem lett volna arany idő, de pár tizeddel sikerült megfutni a kört.
Versenyeket milyen gyakran adnak a játékhoz? Megvettem a C csoportos Porschet, de van összesen 3 verseny, abból 1 kamu pályán... Watkins, Spa, Nurbugring, ott persze nincsen olyan, amin lehetne használni.
'92 Honda VFR 750
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ProEvoFan #11203 üzenetére
Nem majdnem, sajna kell a full padló oda. Én csak az uccsú éles kanyarnál veszem el, nézd meg hátha ez alapján sikerül.Ez van amikor vki úgy válaszol egy hsz-re, hogy nem olvassa el végig a topikot.
Grat!
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
Lackooo84
nagyúr
Gliccs off.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz Lackooo84 #11208 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mi lesz az új hiba amit az 1.18 okozott
Az összes motort beleraktam más autókba amikbe csak lehetett, és maradt mindegyikből 1-7 db tartalék
Közben car collection is 100%, már csak az online hiányzik. Nincs valakinek tuti módszere egy kétnapos PS+ próbaverzióra? Mintha nekem is lett volna egy kód ami egy játékhoz járt ajándékba, de nem találom... Vagy meg kell várnom a következő ingyenes hétvégét, mert hogy csak ezért nem fizetek ki egy fillért sem a hétszentség.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
neo-geo
aktív tag
A Daily race-ek ghost-jait meg lehet esetleg nézni valahogy belső kamera állásból, vagy csak nekem nem sikerült?
[HUN]NIMROD: Új profil alatt próba plusz, ha van még nem tudom, és
a GT7 profil elsődlegesre.
ProEvoFan: Grat a Fuji időmérő eredményhez.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz neo-geo #11212 üzenetére
Sajnos ez a trükk már nem működik úgy látom. Legalábbis nekem nem sikerül lekövetnem a talált módszereket.
Fura: néhány jogsifeladatnál eltűnt az időm a listából. A pipák megvannak, meg alatta írja hogy mennyi az arany időm, de a jobb oldali táblázatban semmi, csak a többieké.
És nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik a napi maraton jegy így 100-100%-nál már csak 4-5-6 csillagos lehet, aminek örülök
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Lackooo84
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #11213 üzenetére
Francot, most is 3 csillagost adott.
Más: Csak engem zavarnak a pit kiállás alatti hibák? Először is, nem értem miért tart sokszor 30 másodpercig, hogy a kocsim elandalogjon a boxomig, ami kb 500 méterre van a pit bejárattól... aztán hiába nyomom ki a gumicserét, a palik ott állnak a gumikkal, de amint jön az animáció, hogy beért a kocsim a boxba, hopp egy csapásra eltűnnek a kerékcserélő emberek és a kerekek (gagyi), aztán amikor cserélek kereket, az inter és az eső gumi is láthatóan slick... olyan qrva nehéz lenne megcsinálni rájuk a barázdákat??Ja, és akkor az ellenek tankolását nem mutatja, ők bemennek, látom x% benyájuk maradt, és hopp hirtelen kijönnek, anélkül, hogy tankolnának és menne fel a benyaszintjük. Azért egy GT7-től többet várna az ember...
-
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz Lackooo84 #11214 üzenetére
Na jó de megvan a 100% autógyűjtemény és circuit exp.? Szerintem ehhez kötődik, de ha nálad is max mindkettő, akkor tényleg mégsem ezen múlik. Vagy legalábbis az egyikhez, ami inkább az autók, mert azt csináltam utoljára, és korábban nálam is beficcent kisebb jegy.
Kerékcsere: hát ja, nem tökéletes. Inkább csak elnagyolt díszlet. A másik ilyen dolog meg az hogy ők nem nagyon kapnak kocc-büntetést. Ha engem nekilöknek a falnak (Tokyo WTC600) akkor jön az 5 mp, de ha én őket, akkor semmi, legalábbis nem nagyon vettem észre hogy valaha bármelyik lelassított volna annál a sárga vonalnál. Pedig így pártízezer km közben már láthattam volna legalább egyszer.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
Lackooo84
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #11216 üzenetére
Dehogy van, a nehezebbeket megcsinálgattam, majd ha olyan kedvem lesz...
Supercart hogy lehet szerezni nem tudod?
-
Lackooo84
nagyúr
Közben leírom hogy buktam el másfél milliót 10 perccel a vége előtt. 24 órás SPA, megyek be pitbe nulla gumi üzemanyag, és pont állítottam volna vissza 1-esre a benya kontrollt (nekem x-négyzet a fel le gomb) és ahogy nyomkodtam gyorsan az x-et pont váltott a kép és kinyomtam szépen mindent, bement a kocsim, hozzá se értek a szerelők és kijöttem... Volt 3 perc előnyöm de megbachatom onnantól...
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Észrevettem egy érdekes dolgot a játékban. Ugye eddig is simán tudtam minden gond nélkül teljesíteni az éjszakai versenyeket fényszóró nélküli autókkal. Na most ugyanazt csináltam amit eddig, csak elkezdtem sztrímelni. Egyszercsak azt vettem észre, hogy ahogy besötétedett lóf*szt sem láttam a pályából. De tényleg semmit, a vak sötétséget láttam, meg talán a 2 tükröm. Mondom mi a f.... eddig tökéletesen láttam éjjel is a pályákat. Aztán akkor kinyomtam a sztrímet helyreállt a kép. Megint elindítottam megint besötétedett. Ilyet én még egy játéknál sem láttam mi a franc ez, de sztrímelés közben jóval sötétebb lesz a kép, erre jöttem rá.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz Lackooo84 #11217 üzenetére
"Supercart hogy lehet szerezni" : ezt valószínűleg nem jól/egészen értem, fogalmazd át légyszi. Mi az a supercar és hogy lehetne szerezni bármit a Hagerty/used/brand centralon kívül?
-
Lackooo84
nagyúr
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz Lackooo84 #11222 üzenetére
Aha, és miért is nem tudod simán megvenni? Ott van a brand centralban, Ázsia-Super Formula-Showroom, Toyota vagy Honda (azaz mindkettő, ha célod az összes).
-
bardi
aktív tag
Amikor elsőre próbáltam a suzuka circuit experiencet, akkor az első szektor sehogy se ment aranyra, aztán hagytam is. Most újra próbáltam, és bár az első szektor nem volt egyszerű, a többi tök könnyen ment.
Aztán teljes körön elsőre a hajtű előtti jobbosnál lecsúsztam, emiatt kezdhettem újra, de másodikra meglett aranyra, ami annyira meglepett, hogy gondoltam fel is veszem, meg felrakom youtube-ra, úgyse csináltam még ilyet Még feldolgozás alatt van, gondolom pár perc, óra, és full hd lesz.
Amúgy elég pocsék kör, az első kanyar teljesen el van rontva, 130R sem az igazi, és hát közötte se túl fényes amit csináltam, de ennyire könnyen arany még nem lett meg.'92 Honda VFR 750
-
Lackooo84
nagyúr
válasz [HUN]NIMROD #11223 üzenetére
Na látod ennyire vagyok én ennyire benne... Néztem a Hondánál meg a Toyotánál azt csuka.
-
bardi
aktív tag
válasz Lackooo84 #11226 üzenetére
Az első kanyart eleinte túl konzervatívan vettem, ott maradt nagyon sok idő, de a demonstartiont megnézve már nem volt gond vele. Az általam eddig megcsinált pályák közül talán a legegyszerűbb. Legalábbis sehol se sikerült még első mért körre arany időt futni.
'92 Honda VFR 750
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Lord_Sordi #11228 üzenetére
Fasza lett.
-
Peat76
őstag
válasz Lord_Sordi #11228 üzenetére
Odacsap szép munka
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Lord_Sordi
csendes tag
Köszönöm
PSN: Sordi91
-
ProEvoFan
nagyúr
Megjött az új patch.
...új nagy díjazásu endurance verseny sehol...
Meddig tartana ezt véghez vinni? ...semmedig.
Kicsit mérges vagyok. -
ako001
aktív tag
Ezt az új hypercar versenyt végig aláztam egy rx7 el, am ráadásul le voltl szedálva
Nagyon adja azzal a 787b motorral"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ako001 #11234 üzenetére
Hypercar pff utcai szarokkal lehet csak menni, nemtom mitől volt hypercar...
A másik szettben az amcsi pálya keményebb volt az átlagnál, ott eléggé szedik a tappancsukat az enemik. Meg ki is lökdösnek a tetvek. Amúgy most komolyan milyen AI az, ami nem ismeri mondjuk a kék zászlót? Ez vicc.
-
Black&White
addikt
-
Peat76
őstag
válasz Black&White #11236 üzenetére
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
lo_jo
senior tag
válasz Black&White #11236 üzenetére
Nem sokkal rosszabb, mint néhány daily race A (sokan nagyon máshogy állnak hozzá, amikor nem számít a DR-SR), de néha van hasonló B-ben és C-ben is, pedig S SR, B DR-en vagyok. Tudom, ez még messze nem a csúcs, de itt már sokszor vannak stabil köridőket tudó ellenfelek, C környékén még gyakori, hogy valaki talál egy jó kört, a maradék meg gyakorlatilag kuka.
-
edeleny
őstag
5 hete most volt időm játszani.
Nem úgy volt, hogy valamelyik frissitésel lesz Suzuki Escudo PikesPeak?
A GT 7 legutálatosabb fejlesztése, hogy ha kicsúszol vissza rak a pályára. El tudnék beszélgetni Tamagocsi úrral!
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
edeleny
őstag
............, ki az a hülye aki kézikönyvet olvas.... 😁😁
Nem jártam még a beállitásokban, majd megkeresem.
Ha már így vagyunk.
Az extra menüben ugye autókat kell venni?
Az egyik Hondát továbbra sem találom.Ezt, a LegendCar-t továbbra sem ertem, ha megvettem egy autót, minek kínálja tovább.
Tudom en, 2022 t írunk, a vakond is internetezik.
De akinek nincs, vagy6csak korlátozott net van otthon....?[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Amúgy nem mindenhol érvényesül ez a beállítás, nálam is mindig ki van kapcsolva, a Daytona oválon custom versenyben mégis mindig visszarak a pályára álló helyzetbe ha kicsit rámegyek a fűre. A legutóbbi frissítés óta egyébként a Tomahawk szinte vezethetetlen, legalábbis itt. Legkisebb kormánymozdulatra is elszáll.
-
edeleny
őstag
A Neo_Classik Willow Springs-el kinlódom. Ott ha lemész, akkor lent vagy!
Mondom 5 hétig be se volt kapcsolva..
Előtte Suzuka volt a mumus.
Bekapcsoltam gondoltam egyet, és az Mazda LM55-t megvettem a neten fellelhető beálítással. Csak ki akartam próbálni. 3. körben jött az eső, és kiatrtott a végéig. ÉS csodák csodája most én mentem el mindenki mellett, mint, ha álltak volna.
Csak azért nem lettem első elsőre, mert az utolsó körökbe már úgy voltam vele, hogy legyen meg.Sauber Merci! Háát.
Willowra nem az igazi. Van beállítás Sargedna-ra is, de ott 26 perc alá nem tudtam vele menni. Inkább 26 perc közepe.
A régebben linkelt Toyota Hybrid Youtube-os beállításaival 25 közepe, eleje. Az tetszik.Most valamiért a napi kilométer után 4-5-6 csillagos kártyát dob.
Nyertem egy Bugatti lehetőséget. Megvettem a gépet, de még nem próbáltam ki.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
vwpolooo
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem az lenne, hogy GT Sport, Sport módban, versenyen elér legjobb idő beleszámít a kvalifikációs időbe? Sikerült jobb időt mennem verseny alatt, de nem látom még időim között.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest