- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz runner 125 #1050 üzenetére
Én vegyes érzelmekkel kezelem az oldalt.
Bizonyos szempontból hasznos, mert a mai cig*ny-kultúra, amit művel, simán megérdemli, hogy az oldalon virítson.
Ezek a 13 éves kiscsaj pózerek is.
A pózolj döglött állatokkal szereplői is...stb.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
runner 125
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #1050 üzenetére
jellemleépülés
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
koshmar
addikt
Az ExtrémPuruttyán meg hányni lehet.
Persze akinek gyenge a gyomra, engem ugyan nem zavar.
Nincs olyan videó, ami elrontaná az étvágyam.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
A Philosophy of a Knife-on ti is összrándulnátok, ebben biztos vagyok!!
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
whitezo88
nagyúr
én 1x néztem meg azt az oldalt elég is volt. én már egy sima orvosi boncolástól is rosszul vagyok. amikor ránéztem, épp egy olyan helyszínelésről volt képsor ahol egy srác baltával darabolta fel a haverját.
-
koshmar
addikt
válasz runner 125 #1067 üzenetére
Én is arra.F34R: A Philosophy of Knife-on nem röhögnél, az biztos.
De ez már a horrortopik témája...[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
darál0w
Jómunkásember
[link]??
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
F34R
nagyúr
(#1079) Zewa
miért mi csináltatok , hogy felkerült ?
(#1082) Tibii91
biciklifék ?
(#1075) darál0w
no comment , nsz gyanús
-
koshmar
addikt
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nekem 12 éves a fiam. 10 hónapos kora óta egyedül nevelem. De én az anya vagyok aki próbál mindenre odafigyelni amit a gyerek csinál. Pl figyelem hol jár neten mit ír hogy viselkedik. De ha úgy gondolom nem helyes amit csinál nem ledorgálom egyből, mint sok szülő, hanem próbálok vele beszélgetni erről arról hogy ahhoz a bizonyos témához lyukadjunk ki és úgy mondom el a véleményem úgymond gyereknyelven, amit ő is megért. Teljesen nyitott vagyok vele mindenben, így megadom a bizalmat neki az én felnőtt életem felé, és így én is megkapom a bizalmat tőle( és itt megjegyezném, hogy nemcsak tőle hanem a barátaitól is, akik sokkal több minden elmondanak nekem mint a saját szüleinek) az ő gyerek léte felé is. Ezzel is próbálom céltudatosan nevelni, s elmondani neki minek mi a következménye, mi miért történhet. S egész óvodás kora óta próbálom bevonni az életbe, hisz nem repül a szánkba az étel, nem lesz rend mert anya mindig megcsinálja stb. Már ő is tudja hogy valami valamiért ..mert így működik az élet! Én így nevelem első perctől fogva..aztán majd kb 10 év múlva kiderül, hogy jól csináltam-e vagy sem?! Mert sok esetben nem lehet tudni mi a helyes...de az biztos, hogyha valami olyat csinál a gyerek..soha nem fizikailag kell érte büntetni (megverni)!!!! Mert az vallom, hogy nem a gyerek a hibás ahogy viselkedik s amit mond, hanem a nevelése nem volt megfelelő!
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Z0C!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest