- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #86465 üzenetére
jó, azt hozzáteszem, hogy továbbra sem hiszem, hogy most jött el a (szabad) világ vége
beoltanak sok embert, aztán hadd szóljon
.
amibe sokan nem gondolnak bele, hogy az oltás valameddig jó lesz... ha így mutálódik a cucc, nem sokáig. miközben járvány időről-időre lesz belőle... szóval mindenki fog ezzel találkozni több körben, akár évente... és az oltás biztos, hogy segít... de akit agyon tud csapni, ahhoz lehet, hogy így is úgy is megtalálja majd az utat...
részemről kérem a szurit, ennyi előnyt önzetlenül megszavazok magamnak.
aztán jöjjön a kis motherfucker!dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #86481 üzenetére
van egyébként sok ember itt, aki bármit vár ártunktól és ormányunktól? mert úgy mondod, mintha itt most a topik "rettegői" felhatalmaznák a kormányt a mindenre is, hogy mentse meg őket. miközben ők csak bezárt ikeát és sulikat akarnak
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz Motion_Blur #86503 üzenetére
remélem azért így, hogy a topikból itt kapásból három ember teljesen egységesen számol be ugyanarról, ráadásul többedmagukról, picit a notórius 1%-olók is hajlandóak lesznek valós kontextusában látni a járványt. van gond.
...és ettől még lehet az a jobb döntés, hogy nyitunk minden dacára, mittomén, tényleg bármit lehet, és rettegni sem érdemes. de legalább ne nézzük le azokat, akik túl vannak rajta és szólnak, hogy ácsi, az nem úgy van, ahogy te elképzeled.
rohadt káros, hogy tavasz óta sulykolja nyunyónéni, hogy a járvány csupa 400x alapbeteg vénembert érint csak. mert nem. most meg hiába rémisztgeti már a jónépet, hogy csupa tetterős szuperfiatal van lélegeztetőn, úgy sem hisznek neki (ezt egyébként talán én sem, szvsz csak szeretné, hogy oltsa magát a nép és maradjon otthon).
ja, és a legfontosabb:
- jobbulást nektek, srácok!!!
- a legújabb kutatások szerint az oltás a long covidosok állapotán is javíthat, mert hogy a tüneteket is a szervezetben itt-ott megbújó vírusok okozhatják, amiket oltás után kipucol a szervezet[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz daneel_hu #86537 üzenetére
hallani mindenfélét, de azért minden ilyen esetnél akkor lehetne bármilyen tanulságot levonni, ha ismernénk a részleteket.
kollégám most azt meséli, hogy a felesége munkahelyén 3 beoltott is megfertőződött, az egyik intenzíven van. de a pontos körülményeket itt sem tudni.
-
-
HÁZIGAZDA
válasz radi8tor #86563 üzenetére
hát, nemtom, nincs ebben ennyi szerintem. a zacher amúgy is elég elég öntörvényű f.sznak tűnik az ilyen szintű gombnyomásos vezérléshez. de mindegy is. szerintem jelen helyzetben már bárki azt mondja, hogy oltsunk a bármivel is. kár, hogy elkéstünk.
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #86566 üzenetére
népszerű toposz manapság, hogy "én mindig őszinte vagyok", meg "én kimondom, ami a szívemen", meg "én nem fogom magam a pc-vel kamuba kötni".
a valóság ezzel szemben az, hogy nem kell minden véleményt elmondani. pláne, ha ostoba. (vicceltem (talán))
ez itt egy fórum, tehát az olyan vélemény, ami csak arra jó, hogy szétrombolja, semmi másra, lehet, hogy jobb, ha a szerzőjében marad. ez a szabály, okkal és értelemmel, nem szeretném, ha olyan wc-lyuk színvonal lenne itt is, mint annyi másik helyen. és ahova pont az ilyen adok-kapok jellegű hülyeségek vezetnekdicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz Angelina87 #86578 üzenetére
fölösleges célozgatnod, nem azt mondtam, hogy nincs benne politika , hanem, hogy tartsuk be a kulturált fórumozás kereteit
-
-
HÁZIGAZDA
válasz ubyegon2 #86665 üzenetére
a régi vírus 2 napig szaporodott, aztán 5 napig ürült átlagosan (ezért volt elég a 10 nap karantén)
az új vírus 5 napig szaporodik (!), aztán 8 napig ürül átlagosan (ezért frankó, hogy még mindig 10 nap a karantén )
az új vírussal 10-20x-os vírusterhelést mérnekszerintem nem kell einsteinnek lenni ahhoz, hogy lássuk, hogy nagyobb terhelés a szervezetnek az új. és a vírus sem a vakvilágba szaporodik, hanem a sejteid esnek szét és úgy, tehát 10-20x annyi vírus picivel több halott sejtet jelent
fogalmam sincs, hogy miért akarta bárki kihámozni, hogy nem betegít meg jobban az angol mutáns, mert hát az lenne a csoda, ha nem tenné
ennek fényében az is logikus, ha jobban pofánveri a fiatalokat, nem csoda, ha többen kórházba kerülnek
viszont reménykedjünk benne, hogy a fiatal szervezet erős, így kibírja még ezt is. ergo halottból nem lesz több (de ha lesz, nem most, a robbanás elején, hanem 2-3 hét múlva... érdemes lesz akkor nézni)
a többit majd meglátjuk, de érdemes figyelni a topikban már átesettek és a környezetük tapasztalatait, mert bár nem reprezentatív, de hasznos, fontos infó
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #86782 üzenetére
laca, ne haragudj, de teljesen nevetségesség teszed magad. én értem, hogy józan paraszti ésszel ennyit még kiszámoltál gyorsan, de hidd el, hogy akik azokat a szakcikkeket írják, alkalmasint egy differenciálegyenletet is meg tudnak oldani
és hát tényleg nem az van odaírva...
[ Szerkesztve ]
-
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #86842 üzenetére
meglátjuk majd, hogy mennyi az esélye hogy meghal vagy lefingódik, de picit gyanús, hogy nem annyi, mint gondolod (és nem csak egy kör lesz ebből a szarból, nézzük majd meg, amikor mindenki elkapta 3x, mert gyanús, hogy ez a menü)
-
HÁZIGAZDA
válasz #22743424 #86848 üzenetére
hát a gyerekekkel eddig senki sem foglalkozott, de hókuszpók legyen a talpán, aki megmondja, hogy igazából mit művel ez a virnyák a gyerekekben. most komolyan, azon túl, hogy basz.ott kemények vagyunk és készen állunk a halálra és this.is.spartaaaa!, azért ezt nem ártana tudni idővel.
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #86862 üzenetére
egyébként érdekes kérdés lesz azért az is, hogy a fiatal generációnak mi lesz a nagyobb probléma, a covid biológiai hatásai vagy az egész járvány lelki hatásai. talán az utóbbi, de te megkérdőjelezhetetlen axiómaként letetted a voksod, pedig a meccs még nincs lefutva.
-
HÁZIGAZDA
-
HÁZIGAZDA
syberia ivermectin gyára is elkurvult már
http://varkapu.info/egeszseg/atadtak-koronavirus-elleni-gyogyszert-gyarto-uzemet-pilisborosjenon/dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz kkdesign #86905 üzenetére
anyós copd-os, bár nem ennyire. kínait kapott. hogy a doki mit mond... hát, a járvány elég sokféle dokit kihozott a fényre... azt adta, mert azt most adják mindenkinek. viszont némi plusz infó: volt két ismerőse, akik visszadobták a kínait, pár hétre rá kaptak pfizert.
-
HÁZIGAZDA
válasz szaszayanou #86922 üzenetére
ha változnak az arányok, az pár hét múlva látszik csak a halotti statisztikákban. meglátjuk. az orvosok kongatják a vészharangot, de rájuk nem szokott figyelni a nép.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Jogász topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Dji Mavic Pro + Goggles szemüveg!
- Seiko 5 SRPE51K1 Monokróm Automata Karóra // Teljesen új // Jelentősen ÁR ALATT
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest