- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bytesizelife
tag
válasz
GhanBuri Ghan #13 üzenetére
Azt kifelejtetted, hogy filléres biszbaszokat zúztak be, aminek már a kategorizálása is ráfizetés (munkaidő), nemhogy az eladása. Remélem te sem gondoltad, hogy visszaküldött PS5-öket zúztak be.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #18 üzenetére
Én nem vonom kétségbe, én ezt "amikor nyilvánosságra került, hogy kibontott, de bármilyen okból visszaküldött termékek, illetve az el nem adott termékek szinte mind bezúzásra kerültek" illetve azt ezt bizonyítani próbáló hasraütött "felbecslésed" vonom kétségbe.
Mert hogy erre nem kaptunk forrást.
-
dabadab
titán
válasz
GhanBuri Ghan #18 üzenetére
Idéznéd az oknyomozó újságíróktól azt, ami arról szól, hogy mekkora részt semmisítenek meg a visszáruból?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #16 üzenetére
Ha nincs adatod, akkor nem teszel hasrautott kijelenteseket.
Ez igy szokott altalaban menni. -
Busterftw
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #13 üzenetére
Jah hogy okolszabaly.
Koszi a "forrast". -
Busterftw
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #9 üzenetére
Aham, es akkor a 175+ Amazon Fullfillment warehouse van (2023-ra tobb), ez globalisan mennyi?
-
dabadab
titán
válasz
GhanBuri Ghan #9 üzenetére
az utólagos szerkesztésed előtt történő képernyőmentéssel együtt, ugye
Erre azt hiszem, tényleg nem tudok, mit mondani
-
dabadab
titán
válasz
GhanBuri Ghan #6 üzenetére
Nem, utólag csak a linket javítottam.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #6 üzenetére
Neked arra van, hogy szinte mind bezuzasra kerult?
-
dabadab
titán
válasz
GhanBuri Ghan #4 üzenetére
Azt, hogy a "szinte mind" az nem igaz és nagyon jól láthatóan és nyilvánvalóan nem igaz. De egyébként pont beboldoztam a hozzászólásomban ezt a részt, hogy egészen biztosan mindenkinek érthető legyen
-
dabadab
titán
válasz
GhanBuri Ghan #1 üzenetére
Pár éve volt egy elég nagy botránya az Amazonnak, amikor nyilvánosságra került, hogy kibontott, de bármilyen okból visszaküldött termékek, illetve az el nem adott termékek szinte mind bezúzásra kerültek.
Újságírás meg -olvasás level 9000.
Gondolom soha nem láttad még az Amazon Warehouse-t, ahol a visszaküldött dolgokat lehet megvenni
A botrány arról szólt, hogy a visszaküldött / eladhatatlannak látszó termékek egy nagyon kis részét (ami persze ilyen forgalom mellett abszolútértékben még mindig egy komolyabb mennyiség) egyszerűen kidobták.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #1 üzenetére
Sok termeknel elerheto a "reconditioned" cimke, ahol a visszakuldott/megjavitott termeket olcsobban adjak.
A gond szerintem azzal van inkabb tapasztalataim szerint, hogy a hasznaltpiacon mindenki nyilvan a legtobbet akarja kapni az arult termekert, de van hogy emiatt par 10 euro van a hasznalt es az uj kozott.
Nagyon sokszor volt hogy neztem peldaul CPU-t, konkretan radobok 20-30 eurot es megveszem ujan. Igy ennek semmi ertelme.
De ugyane VGA vagy mas termeknel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest