Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    válasz B0V9B #73028 üzenetére

    Csak a Portoval és az Interrel Mou mindent megnyert, amit csak meglehetett. :) Nem állt meg a bajnoki címnél. Az Inter előtte kb 50 éve nyert BL-t, most nincs kedvem utánanézni, nekem ez rémlik.

    Egyébként is szerintem túl komplex ez ahhoz, hogy x edző x csapattal elért eredményét hasonlítsuk y edző y csapattal elért eredményével csak úgy. Pl biztos vagyok benne, hogy az Arsenal játékosmegfigyelői a világon talán a legjobbak. Nem elég az, hogy Wenger betudja építeni, ahhoz olyan játékos is kell, akit belehet. Na meg idő.

    Mou nem tud (illetve szerintem nem akar, mert fél) rotálni. Alapvető hibája. A fiatalokhoz - és inkább úgy fogalmaznék hogy: nem megfelelően nyúl. De azért nem a szél hordta össze az elmúlt lassan 15 évben azokat az eredményeket, amiket elért. Volt ahol jobb feltételekkel sikerült eredményesnek lennie (nagyon sok pénz), meg volt ahol annyira nem (sok pénz).

    Kíváncsi leszek Guardiola idei BL menetelésére, mert ha megint olyan csúnyán bukik, mint az elmúlt két évben, akkor azért kérdéses, hogy mennyire is volt sikeres a csapatnál töltött 3 éve.

Új hozzászólás Aktív témák