Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 7600 GS

    addikt

    válasz fatal` #2269 üzenetére

    Nem nagyon néztem real meccseket

    Na látod itt kezdődnek a gondok. :((( :D A bajnoki címben neki is jelentős szerepe volt, egész éven át robotolt mint állat, adta a forintos labdákat. A végére picit elfáradt, de ez természetes. Ha ő jól játszik, akkor a csapatnak is megy, ha viszont nem, akkor azt megérzi a csapat. Szerintem megérdemelt a díj. Azzal meg hogy mint mondanak a Sport TV-ben Hegyiék egy Real meccs után, hát azzal inkább nem foglalkoznék. :)

    Ps Vita: Nem jobb, hanem más. Képességeiket tekintve kb. egy szinten vannak, csak ezt máshogy viszik a pályára. Iniesta már rutinosabb, Özil előtt viszont ott van még a jövő, és már így is sokat bizonyított, innen már csak fejlődhet. A kép amit linkeltem nem sokkal ezelőtt szerintem sokmindent elárul.

    Tücsök: Messi nem volt jobb Ronaldo-nál tavaly. Ronaldo a fontos pillanatokban jobb tudott lenni, győztes gólt szerzett a bajnoki döntőn a Camp Nou-ban, zsinórban 4 Clasicó-n is betalált. Tavaly előtt azért nem kapta CR, mert ugye hiába volt jobb egyénileg, a csapattal nem nyert semmit. Most pont fordított a helyzet, és már egyből Messi a favorit? Nem értem én ezt. :N Egyébként én a legjobb edző díjat Mourinho és Simeone között osztottam volna ki, mert ketttejük munkája eléggé meglátszott a csapatukon, Guardiola nem tudott újítani akkorát (persze ettől még jó edző marad).

    Tibi: Mi a bajod Benzema-val? Tavaly kiemelkedő szezont produkált, 20 gól fölött termelt a bajnokságban, és ugye azt a Van-Basten féle gólt is ő rúgta. :)) Nagyon jó kis focista ő, csak sajnos most sérült. Falcao után képességeket tekintve a legjobb csatár, Villa-val kb. egyszinten vannak szerintem.

    Neymar a PL-be? Ezt abban a pillanatban bánná meg, ahogy találkozni Ivanovic-csal vagy Vidic-csel. :D

Új hozzászólás Aktív témák