Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #119854 üzenetére

    :R
    ---- ----
    Amúgy hol van ő a mai díszes népi agyagedényektől ha színészkedés a téma?! A VB-n, selejtezőket is beleértve csak ő osztotta legtöbb gólpasszt, és a bokatörése után injekcióval játszva is jól nyomta a tornán.
    Hattyú halála pl Suarez előadásában, ráadásul esetében egy olyan hattyú fetreng kínjában apró kontaktok után is, aki maga is jókorákat csíp-harap az ellenfelébe, majd ártatlan arccal imádkozik a bíró előtt.
    Rengeteg nevet tudnék sorolni, akik miatt Tottit még csak nem is jelölnék Oszira, na meg általában tényleg durván faragták is.

    A mai foci óriási átka hogy a nézők egy játékos értékét hajlamosak az ügynöke által felvert marketingérték és sztár vagy gazdasági fölényben lévő csapatban(!) elért címek alapján értékelni.
    Még szerencse hogy nemet mondott Pereznek, ott hamar eltemették volna, Rómában viszont örökké éltetni fogják.

    Na, de szóba került Cou. Szegény nem játszik a saját posztján ezért nem megy neki igazán. Totti több különböző edző alatt 3 különböző poszton is élt.
    Többet nem is írok, ő pont az az ember akit nem kell megvédeni, mert elég belenézni egy meccs összefoglalóba és benne van maga a játék, neeem nem csak a gólok, a játék...

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák