Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Azt állítom az Arsenalosok csak színészek, mert ilyen debil csak akkor lehet ennyi játékos ha csak megjátsszák. A második és harmadik Swansea gól minden előzményével együtt kabaré.
    A másodiknál jó kis bedobás lett volna ha ők támadnak ott éppen, de védekezésben így oda nem dobom be kapkodva az utolsó társnak, hogy az ellenfél van bő emberfölényben. Aztán az az alibi kocogás ami után rájön hogy a nyakán a támadó gyorsan hazapasszolja, erre jön Cech 3 támadóval szemben egy ilyen mutatvánnyal.

    És ez az a csapat ahol néha képesek olyan támadásokat vezetni és gólokat szerezni hogy bárki csettintene rá. Az oké, hogy a 'pool is kikapott itt 1-0-ra miután megverték a City-t, de ők a PL Robin Hoodja, az ágyúsok meg szimplán bolondok.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák