Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundBird

    tag

    Sziasztok!

    Jövhét folyamán szeretnék venni, egy 5.1-es fülest. Kettő modell van amelyik szimpatikusak minden téren. Roccat Kave és Sharkoon X-Tatic 5.1 analog. Vissza olvastam a forumot és láttam a véleményeket. Meg elolvastam, egy nagy csokor tesztet is mind kettőről. Mégis szeretnék segítséget kérni a döntésben.

    A Roccat-al az a bajom, hogy hogy is lehet real 5.1 amikor csak 3 hangszorója van? Valahogy onnan mintha kimaradt volna a center. E mellett kisebb a mély meghajtója mint a sharkoonak, viszont drágább annál. Bár kétségetelen, hogy szebb is, valamint minőségibb hatást kelt.

    Az X-Tatic fályó pontja az, hogy kell hozzá konektor. Nem is tudom, hogy Sharkoonék miért nem tudták megoldani usb-ről. Aztán meg kicsit nekem merevnek tűnik az a füles, ami a viselési komfort rovására mehet.

    Igazábol mind a kettő szimpatikus, de mivel kipróbálni nem tudom őket és mind kettőnek van olyan tulajdonsága ami feledhető bár, de nem tudom nem e lesz zavaró.

    Egy szó mint száz! Ha megtennétek, akinek vannak személyes tapasztalatai, vagy látot már olyat akinek az öccsének a barátnőjének a bátyja hallotta már valamelyiket, az kérem segítsen a jó döntésben!

    Előre is köszi! :R
    Üdv. for All!

Új hozzászólás Aktív témák