- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni a témában, de sajnos nem mentem sokra.
Tudjátok, hogy mi a tényleges különbség a Genius SP-HF1250B és a Genius SP-HF1250B II (Ver. 2) között?
Kérlek ezért ne kövezettetek meg ezért , de a BT miatt ebben az ársávban <15k nagyon vonzó. Esetleg valakinek van ezzel tapasztalata (sajnos itt a fórumon sem találtam senkit aki vett volna) [link].
Köszönöm !
-
qltsar
veterán
Viccen kívül, a hangja nem rossz (ennyiért).
Eddig egy 17(! ) éves Yamahával húztam. Sokat nem szeretnék hangfalra költeni, nincs értelme (panel), valamint többnyire fülhallgatóval hallgatok mindent, viszont szeretném nem a leggagyibb alternatívát keresni (kb. ~15k-ért)
Viszont holnap szépen vissza is szállítom a boltnak, kibontottam összekötöttem, tényleg "megfelelő" hangja van, viszont, mintha egy régi generátort raktak volna a füleim mellé annyira zúg. A mobiltelefonnal való kapcsolatával pedig direktben tudnék hívást indítani MZ/X-nek.
Mivel a Yamahámon (se másik hangszóróimon) ilyet nem tapasztaltam, kizárnám hogy a lakás / vezetékezés hibájából eredne ez a probléma.@Silentfrog: ezt melyikre írtad?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Silentfrog #50625 üzenetére
Tudtommal egyikben sincs BT ezek közül
@Bodz: Benéztem Viszont 2 dolog sajnos még mindig zavar ennél.
0. Tényleg ennyivel jobb a hangja, mint 1250B-nek (megéri a felárat)?
1. Hátsó hangerő szabályozó.
2. Nincs fül/fejhallgató kimenet, ha jól olvasom. -
qltsar
veterán
Köszönöm a segítséget, meg is rendeltem az Edifier-t !
Amúgy a 1250B-hez képesti felára (a legolcsóbb BP belvárosi átvételes megoldáshoz viszonyítva [Best Byte - 12.999]) 3690 (eMAG - 16.689). Remélem, hogy ennyivel is megéri / megérte a felárat az Edifier a Genius-hoz képest!
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Köszi az ajánlást még egyszer!
Megjött...a hangja király, bár a távolságokkal trükköznöm kell majd az asztalon, viszont küldhetem vissza Illesztési hibás jobb oldali pár . Már vissza is csomagoltam az egészet a dobozába.
Kíváncsi leszek az elállási folyamat milyen gyors az eMAG-nál. Direkt utalványt választottam, hogy gyorsabban meglegyen, hiszen ilyet szeretnék, csak olyat ami esztétikailag kifogástalan, úgyhogy szívesen újrarendelem, vagy akár küldhetnének egy cserét is, az is megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Koszi! Sajna sem a visszavetelre, sem a kulon megkeresesre nem reagaltak. A komment reszhez beirtam a bajom a visszaveteli kerelemnel, es, hogy a legjobb az lenne, ha cseret biztositananak, ha nem es a leggyorsabb az utlalvany akkor azt, ha nem akkor meg keszpenz.
A viszonylag gyors mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok