Tovább csiszolja a Nothing a Phone (2a) kameráját

Megérkezett a Nothing OS 2.5.5-ös frissítés, amiben az áprilisi biztonsági csomag mellett a kamera fotós képességeit fejlesztik tovább.

Egy hónapon belül harmadik frissítését kapja a Nothing Phone (2a), a legfrissebb csomag a Nothing OS 2.5.5-ös verziót tartalmazza, benne a 2024. április 1-i biztonsági csomaggal, a kamera teljesítményére fókuszáló fejlesztésekkel és hibajavításokkal.

A Nothing leírása alapján fejlődött a fotós algoritmus a színek szaturációjának kezelésében, optimalizálták a portré mód esetén a háttér elmosásának pontosságát és a képek tisztaságát, illetve a frissítés telepítése után gyorsabban indul majd a kamera alkalmazás. Javítottak a kamerán kívül a felugró értesítések animációinak folytonosságán, a Google Asszisztenssel történő felébresztésen, és a játékélményen és teljesítményen is.

Jól indított szoftveres terméktámogatás tekintetében a Nothing Phone 2a, kérdés, hogy megmarad-e a lendület
Jól indított szoftveres terméktámogatás tekintetében a Nothing Phone 2a, kérdés, hogy megmarad-e a lendület (forrás: Twitter) [+]

A hibajavítás elvileg rendezi bizonyos harmadik féltől származó launcherek kompatibilitási problémáját és javítja a Wi-Fi és Bluetooth kapcsolatok stabilitását. Ugyanígy javításra került a zárképernyőn egyes felhasználóknál be nem kapcsoló éjszakai mód, valamint a rendszer általános stabilitásán is javítottak. Az OTA elvileg minden felhasználó számára elérhető már, a rendszerbeállítások között a frissítés menüpontban lehet ellenőrizni.

Előzmények

Hirdetés