Rajtaütésszerűen bemutatkozott a Reno8 T széria

Úgy tűnik, a február 8-i dátum csak a Fülöp-szigetekre vonatkozik, Vietnamba már meg is érkeztek a készülékek.

A Reno8 T 4G és 5G készülékeket jövő szerdára vártuk, de Vietnámban különösebb felhajtás nélkül ma elérhetővé váltak. Az LTE képes verzió hagyományos fekete vagy narancs színű, műbőr hatású borításban választható 8/256 GB-os bővíthető memóriacsomaggal, az 5G-s modellnél viszont opció a 8/128 GB-os kiszerelés is fekete vagy gyöngyház színben. Különösebb meglepetést egyébként nem okoznak a specifikációk, nagyjából mindent tudtunk előre.

Oppo Reno8 T 4G
Oppo Reno8 T 4G [+]

Például azt, hogy a Reno8 T 4G Helio G99-es szettel dolgozik, a 6,43 hüvelykes AMOLED panel felbontása Full HD, a képfrissítés 90 Hz, ebbe pedig egy 32 megapixeles előlapi kamera lyukad. A hátlapon egy 100 megapixeles főkamerát találunk (az nem derül ki, hogy ez a natív felbontás-e), de emellé már csak két 2 megapixeles szenzor jár makró és mélységélesség szerepkörben.

Viszont a főkamerát körül ölelő, testreszabható, értesítésjelző funkcióval rendelkező LED szegély, a 3,5 milliméteres jack, a sztereó hangzás, az aptX, aptX HD és LDAC támogatás (BT 5.3), illetve az NFC kellemes meglepetés. A rendszert egy 5000 mAh-s akkumulátor üzemelteti, a 33 wattos töltőfej pedig az alapfelszereltség része. Mindezért Vietnámban 128 ezer forintnak megfelelő dongot kell fizetni.

Oppo Reno8 T 5G (aka. Oppo A1 Pro)
Oppo Reno8 T 5G (aka. Oppo A1 Pro) [+]

A Reno8 T 5G még ennyire sem izgalmas, mivel az Oppo A1 Pro került átcímkézésre. Jack csatlakozó itt ugye már nem lesz, cserébe a Snapdragon 695 5G modemmel is szolgál, a 10-bites, 6,7 hüvelykes OLED panel 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a gyorstöltés maximuma 67 watt, igaz picit kisebb, 4800 mAh-s akku jár hozzá, a két segédszenzor mellé pedig egy 108 megapixeles főkamera került. A Bluetooth csak 5.1-es, de a kodektámogatásról azért nem kell lemondani és az NFC is megvan. Ez a készülék 151 ezer forintnyi helyi pénzért választható és valószínűleg mindkét modell elérhető lesz errefelé is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés