Mobilarena TV: Pad? Telefon? Mindkettő: Padfone!

Ritkán fordul elő, hogy a stáb ennyire kíváncsi egy újdonságra, de a Padfone kiverte a biztosítékot. Az ASUS által gyártott motyó egy teljesen új ötletet hoz(hat) a mobilkommunikáció világába, az egyébként sem ipari hulladék okostelefonjukat ugyanis bele lehet pattintani egy táblagép kinézetű dokkolóba, amelyhez billentyűzet is dukál, s az egész elkezd működni úgy, mint egy netbook. Ennek az agya a már említett telefon, hiszen a tablet szinte minden erőforrását onnan nyeri.

Hogy a konstrukció a mindennapokban mennyire működőképes, van-e értelme, azt megpróbáljuk megválaszolni az esti műsorban. Maga a telefon is megérdemli a figyelmet, már csak azért is, mert ha nem számítjuk a tragikus buktának tekinthető Garmin-Asus kopreodukciót, akkor bizony a taiwani gyártónak hosszú évek óta nem volt okostelefonja, holott táblagépes fronton azért igen erősen domborítanak. Most viszont a Padfone önmagában is megállja a helyét. Hogy mennyibe kerül, hogy működik és mikor lehet megvenni, azt mind elmondjuk este 6-kor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • ASUS PadFone - matrjoska baba

    Okostelefonból táblagép, táblagépből mini számítógép, három akkumulátor, két mag, külön, vagy egyben is - megérkezett az Asus PadFone.

  • Frissítést kapott a PadFone

    Apróbb ráncfelvarrást kapott az ASUS táblagéppé, laptoppá vagy akár asztali számítógéppé is varázsolható telefonja.

Előzmények