2014. július 30., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek  »  Mobiltelefon rovat

Brand X700 - nagydumás nagyinak

Egy kínai készülék, ami külsőleg nagyimobilnak látszik, de belülről már eléggé más a helyzet.

Bevezető, tartozékok

Kína nyomulása a jelek szerint megállíthatatlan. Az utóbbi időben eléggé el vagyunk eresztve kínai készülékekkel, melyek jelentős többsége persze inkább csak megmosolyogtató próbálkozás, mint sem a nagy márkák elleni komoly támadás. Itt volt a kínaiak között normális márkának számító Huawei U8500, és már nálunk van szintén tőlük egy tablet (ami végre az első komolyan vehető ilyen kínai eszköz).

Brand X700
[+]

Eredetileg egy Samsung Chatért ugrottam volna be az XXL GSM-hez, ám az még kicsit késik, úgyhogy megakadt a szemem három kínai „csodán”. Igen, egyszerre hármat is elhoztam, ebből kettő elég közeli rokona egymásnak, velük egy másik cikkben foglalkozom majd. A mostani írás a már hangzásra is remek Brand X700-ról fog szólni. A Brand, mint márkanév igen nagy fantáziát sejtet (nem akartak másolni?), az X700 nekem, mint volt Samsung X700 tulajnak kicsit fájó, de szerintem teljesen random módon nevezték el így.

Brand X700
[+]

Extra poén, hogy a három készülék teljesen azonos dobozzal jött, tehát kívülről ugyanaz a típus van rajta, míg belül már mást találunk. A kisméretű dobozka tartalma szerény, a telefonon felül csupán a hálózati töltőfejet, egy USB adatkábelt (ami a töltéshez is kell) és egy, már ránézésre is 100 forintos minőségű sztereó headsetet találunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.