Hirdetés

Aktív témák

  • turho

    őstag

    Akku legújabb észrevételem, R10B FULL.
    Megvolt a formázás, tegnap reggel 6:45-kor levettem töltőről. 1 perc telefonálás, 3-4 perc matatás,de eseménytelen, letett pihenő teló. Ma reggelre (Pont 24 óra múlva) 97%.
    Reggel hétkor feltettem rá egy live wallpapert (szándékosan, a vizes leveleket), meg fájlkezelőztem 2 percet, letettem. Most 89 % este 6:10-kor, azaz 36 óra alatt, de szinte csak standbyban. Setcpu fut, 122-710 Mhz beállításokkal.
    Ez csak jó hír :) a gáz az viszont az, hogy eszerint a beragadt app-ok meg ilyesmik nem legenda. A live Wallpaper nemige eszik viszont eszerint annyit mint hittem, ha a teló csak le van téve, valószínű szinte semmit, ha nema homescreenen vagyunk, nem tudom csökken-e a cpu-terhelése ennek a csicsa-appnak.

    Hívásokkal még nemigen teszteltem, abszolúte nem telefonbu*i a családunk sem, nem volt kit zaklatnom még semmiért. Majd hívogatom az ingyenes Telenor számot :D

    Ronam: szűkíteni kellene a kört, melyik app szívatja az üzemidőt a kelzsoca-romban, illetve milyen alkalmazásokat kapcsolgat be jellemzően minden user itt a fórumon. Lenne egy minimális esélye megtalálni, mi "hibádzik" az R10-ben. Mert valami van vele, ennyi pszichopata a népmesében sincs mint akik itten rínak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Eladó dolgaim XBOX, PC és Hifi témakörben (MINIDSP, HAangdoboz) a nevem alatt.

Aktív témák