- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
IMIIKE1998 #48678 üzenetére
Na de amiről itt szó van az pont a konzolok szervize. Legalább is az van a jótállási jegyen feltüntetve.
-
haris
őstag
Én ide vinném:
konzolok szervize
Gépet vittem már hozzájuk, lemezt még nem. -
Sanyikaaa
csendes tag
válasz
lazlogogola #39110 üzenetére
Üdv
Konzolok szervize oldalon most van ilyen lehetőség, xbox360 értékét beszámítják új konzol vásárlásakor.
-
Tigi
őstag
Voltam ma a Konzolok szervizében, mivel ott vettem a lila Controllert.
Az egyik szervizes srác kipróbálta, hogy mi is a baja, rakott bele két alkáli elemet és vagy 10 percen keresztül játszott vele gond nélkül, azt hittem, hogy széjjel baltáz az ideg, hogy nem produkálja a hibát.
Már majdnem úgy jöttem el, hogy potyára mentem el mikor szóltam neki, hogy kicsit rázza meg a Controller-t.
Enyhén megrázta és egyből kikapcsolt a cucc, még párszor megismételte majd a végén közölte, hogy csere lesz.
Megírta a papírokat majd átmentem a boltba és egyből kaptam helyette egy vadi új bontatlant.
Le a kalappal a bolt előtt.Egyébként olyan nyüzsgés volt a boltban, hogy ilyet még nem láttam, csakúgy pakolászták a sok PS4-et és ONE-t közben meg vevők jöttek, mentek, vásároltak.
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! A konzolok szervize nyitva van ma?
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Live-ról letöltésnél mindig a belső memó/hdd az alapértelmezett, vagy lehet állítani (mondjuk külső HDD-re)?
Másik kérdés, ezt már kérdezték, de választ nem találtam rá: használt HDD-t mennyire éri meg venni? Ha veszek, hogyan tudom leellenőrizni hogy milyen állapotban van?
A konzolok szervize nevű cégnél a tartozékok között van egy 1 TB-s sata3-as hdd?! Ezt hogyan tudom használni? Azt hittem csak a gyári MS hdd (kerettel) a jó, illetve egy-kettő buherált.Üdv!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
RunTimeError #21108 üzenetére
KonzolVilág és GameShop ugyan az, Konzolok Szervize is megbízható - bontatlan, garanciás gépet veszel.
Amúgy jó lett ez az E széria?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Egy 2008.10 havi xbox 360 konzolban milyen alaplap található ?
Illetve ezeknél a konzoloknál (2008 .10) fent áll annak az esélye ,hogy 3ledes lesz ?Azért kérdezem mert az egyik osztálytársam eladná nekem a xboxát , olcsón.
Állítólag egyik szervizes ismerőse azt mondta ,hogy nagyon jó állapotban van és ott helyben megvette volna tőle de nem adta el neki.Nagyon jó ismerősöm ,ha lehet mondani barátom szóval nem hiszem ,hogy átvágna.
Amúgy meg is engedte ,hogy kipróbáljam , jól vitt minden játékot és nem volt vele baj de ennyi számomra nem elég.
Körülbelül 2 éve vásároltam egy Xbox 360-at (szerintem még az első szériás változatát ) ami a vásárlást követően 3hónapra rá 3ledes lett
. Elvittem szervízbe és ott mondták ,hogy ennek már volt 3led baja minimum 1x de az is lehet ,hogy 2 x . Akkor megcsináltattam és még működött 1 hónapig . Szóval ezért is félek ,hogy megvásároljam ezt a 2008. 10. havi xboxot .
20ezer Ft ért venném meg tőle , vinyó nélkül , 1 vezeték nélküli kontrollerrel
-
Mister_X
nagyúr
válasz
raziel01 #7392 üzenetére
Nekem Zephyr lapos gépem is volt és ment másfél évig és lehet, hogy ment volna tovább, ha nem zárja apám a vitrinbe, mert hangos
Szutykos kis flashelt masima volt, de mentségemre, csak három játékkal (Oblivion, Fable 2, GTA IV), amiket a következő, tiszta géphez meg is vettem első körben. A második gép Falcon V1 volt. Simán bírta a kiképzést egyszer jelzett csak 3LED-et Halo 3 multi közben (be is fagyott a kép), de csak szimpla melegedés volt - arrébb tettem a gépet és öt perc múlva mentem vissza Swordplayre
Egy szervizes sráccal hosszan értekeztünk is a konzolok élettartamáról és a boxok (és PS-ek) verzióiról. PS3-nál CECHH04/CECHL04 a legstabilabb a fatek között, sokszor a Slimeknél is megbízhatóbbak, ezekben még volt anyag. Xboxnál meg Falcon V2-től, de még inkább V3-tól lehet meghúzni azt a bizonyos vonalat, de Jaspertől felfele tényleg megbízható az egész. Egy Falconos Arcade-ot veszek majd, aztán megyek veletek/ellenetek Gearsbe
(azért a magyar boxos tábor népesebb és aktívabb...)
-
-
tutis
őstag
válasz
Algotis #3397 üzenetére
Na mostmár ezt is tudom
Bár most hogy olvastam a konzolok szervize panaszt, kicsit megnyugodtam, azt hittem elbasztak valami szerelést, de nem erről van szó, remélem a 3 ledes hibát azért jól megcsinálják.. Legközelebb majd wadarr-hoz vitetem a boxot, bár remélem nem lesz rá szükség.. -
tutis
őstag
válasz
MasterMark #3394 üzenetére
Mert azt se tudom ki az a waddarr
Tönkrement a kolléga gépe, neten rákerestünk, konzolok szervize leírásában elég komoly technikai dolgokat írtak hogy és miért úgy csinálják, akciót is említettek+ ingyen hűtésmodot, futárszolgálatot is lehetett rendelni, tökéletesnek tűnt az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest