Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fricu

    tag

    válasz MaCS_70 #56945 üzenetére

    Nekem meg az az arrogancia, ha valaki tudja (?), de nem mondja - aztán meg ha valaki a saját kárán kénytelen megpróbálni és próbálkozik - kioktatod, kéretlenül.
    Ha képben lennék teljesen kérdeznék itt?

    A Fritzbox a multifunkciós routerek csúcsa. Mutass még egyet, ami ilyen szinten kezeli a bejövő-kimenő telefonforgalmat, analóg, ISDN, Dect, és bázisállomás, Voip, üzenetrögzítők, Nas, SmartHome, Mediaserver, kezeli a nyomtatómat, az okostelefonomat 4 Gigabites csatlakozás, 2,4G és 5G, 1300Mb/s és így tovább. Nem olyan rossz az.
    Ez az új páros a régi helyére került értelemszerűen, lefedi a ház és udvar 95 %-át - pont mint a régi rendszer tette, semmivel sem lett nagyobb a használható terület - ezt jelenti, hogy nem nőtt a lefedettség. Jelenthet mást is? Ami miatt belekezdtem: hogy varia nélkül lehessen netezni bárhol és bármikor, ne azt kelljen figyelnem, hogy melyik kütyü van közelebb, sőt netán kibírja, ha arrébb megyek 20 métert - nos arra pont nem alkalmas. Ezért javasoltam a kollégának (nem neked!), hogy legyen óvatos - mielőtt egy akár 100-feletti költségbe veri magát.

    Most se csinálsz mást, mint eddig. Mikor kérdeztem nem szóltál, most meg kritizálod amit amatőrként vettem. Dobálózol nem közismert (nem szakmabelieknek) fogalmakkal, de azért közben el-el sütsz féligazságokat (sávszélesség feleződés), aztán elegánsan túllépsz rajta.
    Bravo, köszi. Felejts végre el.

    Fricu

Új hozzászólás Aktív témák