Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    Sziasztok!

    Múlt pénteken volt egy áramszünet a házban pár órán át, és amikor visszajött az áram, onnantól kezdve 3 kínai Android 5.1 és 6.0 alapú telefonom megszűnt normálisan működni wifin. A negyedik ugyanúgy teszi a dolgát, mint eddig.
    A probléma az, hogy nem működik már a Dropbox automatikus szinkronizáció (folyton csak vár a hálózatra), illetve a Google Play nem hajlandó működni. Vagy be sem tölt az egész app, merthogy szerinte timeout error, vagy 927-es hibát ír ki, vagy kiírja, hogy nem tudok letölteni, mert be kell jelentkeznem a Google fiókomba (de hát az app el sem indul anélkül, hogy bejelentkeznék, nem mellesleg kettővel is be vagyok), vagy ha eljutok odáig, hogy egy appnál elfogadom a hozzáféréseit, akkor tölt egy kicsit, majd kiírja, hogy nem válaszol az Áruház. Mindezt azóta, hogy áramszünet volt, és mondom, egy másik, ugyanúgy kínai telefon tökéletesen működik ugyanazokon az itteni wifi hálókon, amiken a többi nem.
    Ami még érdekes, hogy 3G/4G mobilneten rögtön megjavul minden. Dropboxot nyilván nem próbáltam, de egy-két Play letöltés erejéig kíváncsi voltam, és ugyanolyan jól működik mobilnettel minden, mintha nem is lenne hiba. Kipróbáltam azt is az egyik telefonnal, hogy mi van, ha egy táblagéppel csinálok neki megosztott mobilnetes wifi hálózatot, hátha wifihez köthető a dolog. Nem az, tökéletesen működik minden.
    Van itthon egy UPC modem-router egy 2.4-es hálóval, amit bátyám használ (neki továbbra is minden oké egy Sony M2 Aqua-val), meg nekem van egy Xiaomi router 2.4 és 5GHz-cel is, ezt csak én használom. Amelyik telefon szórakozik, az mindháromnál szórakozik, kivéve a táblagép által osztott wifinél.

    Amit próbáltam:
    - UPC-s router reset
    - Xiaomi router reset
    - Telefonban Play-szolgáltatások clear cache, clear all data
    - Telefon factory restore

    Van bármi tippetek, hogy ez mi a tosz?

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák