Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adibook

    tag

    Sziasztok!

    NAgy segitsegre lenne szuksegem,mert Irorszagban elek es rendkivul fontos lenne szamomra az internet hasznalata a kapcsolattartas miatt.
    A gepem egy Compaq 2029uk amin egy windows media center edition van.Az alaplap egy asus p5bw-la.Gyarilag egy nvidia 7500le videokartya volt benne amit en lecsereltem egy sapphire x1950pro-ra es amiert ezt fontosnak tartom az azert van ,mert azota vannak a gondjaim.
    A gepbe beleraktam egy sweex pci wifi kartyat.Az nvidia driver uninstall utan felraktam az uj ati-t es egy ideig minden mukodott,de egy ido utan nem kepes mashogy kapcsolodni csak ha manualisan adom meg neki az ip-t,stb. es sajna igy neha nagyon lassu.Pontosabban ahogy az ati volt benne mar egy ideig (1-1.5 ora) megszakadt a net es azutan nem osztja mar le automatikusan az ip-t.Mas gep is megy neha errol a router-rol es ott minden ok MINDIG.A jelerosseg good es neha very good tehat szerintem nem ez lassitja.Most mar automatikusan nem is csinal semmit,pontosabban egy ido utan kiirja hogy limited or no conectivity.Valamit allitanom kene vagy csak a windows nem szereti ezt a kartyat vagy mi lehet a baj?
    A videokartyas forumon nem tudtak segiteni es nagyon megorultem hogy va kulon wifi forum is.
    NAGYON megkoszonnem a segitsegeteket mert tenyleg nagyon fontos lenne igy tobb ezer km tavolsagbol a net.HA barmit kifelejtettem vagy meg tudnotok kene csak irjatok es en leirom egybol.Az e-mail cimem:Lasadam@freemail.hu

    Elore is koszonom:Adam :R

    P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon

Új hozzászólás Aktív témák