Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz And #1708 üzenetére

    Kb. 400 méterre lakik egy haverom és neki van ADSL-je, az én netem meg drága és lassú is, meg a csomagok 20%-a általában elveszik az éterben, persze a szolgáltató kakál rá. :W

    Tehát van egy kis boltjuk ahová be van kötve az ADSL. Az ADSL modem rá van kötve egy valamilyen WLAN routerre (aminek persze nem lehet lecserélni az antennáját mert beépített).
    A boltban van egy gép, ami LAN porton csatlakozik a WLAN routerhez. A bolttól kb 5 méterre van a lakásuk, amiben két gép csatlakozik 1-1 PCI-os WLAN kártyával a boltban található WLAN routerhez. Na most azt kellene megoldani hogy én is hozzá tudjak férni a nethez, gondolom a routert kellene lecserélni. Nekem már van eszközöm, mert a jelenlegi szolgáltatóm is Wi-Fi alapon szolgáltat.....pontosabban én azt már nem nevezném szolgáltatásnak amit csinál mostanában. Arra gondoltam hogy egy dupla antennás routerrel megoldható lenne. Az egyik gyári antennát rajta hagyni, arra csatlakoznának a lakásban található gépek, a másik portra meg egy panel antennát fel a tetőre és felém irányítani.

    Na erre kellene egy megfelelő eszköz. :B

    [Szerkesztve]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák