Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    Egész eddig rágódtam rajta, hogy megvegyem-e a Lenovo Miix 2 8-at 3G nélkül 54k-ért (edigital) vagy megkockáztatva, hogy a T-s 3G-s esetleg független és 61k-ért megvehetem. Végül maradtam a Chuwi VX8-asnál, amiben benne van a 3G is. (Pandawillnél volt elég sok kedvezményem, amit felhasználtam, így a 189USD+10% ár mellett 43k az ár - persze a kupont másra is használhattam volna, akkor az ár már 51k lenne)

    Tudom, hogy vannak, akik félnek a kínai vásárlástól, én többszáz telefon és tablet vásárlásán vagyok túl, ezzel a tapasztalattal már nyugodtabban merek megfelelő helyekről is vásárolni (kinek mi a megfelelő...)

    Az 51k-s árhoz képest a sima Lenovo Miix 2 8 most 54k az edigital-nál, de nekem fontos a 3G opció. A 61k-s Lenovo pedig nem biztos, hogy megfelelő, ha a T-s készülék esetleg nem független. Tehát vagy azt kockáztatom, hogy függő készüléket kapok és 20%-kal drágább a készülék (erre felhasznált kedvezménnyel együtt 40%), vagy azt, hogy kínai garanciám van.

    Hogy milyen volt a döntés, arról majd beszámolok. Vagy egy kínai Lenovo-t vennék, vagy egy kínai Chuwi-t, így látható, hogy nem a kínaiakkal van bajom... Ha nem jó a céljaimra, max eladom, átmenetileg pedig használom az Encore Mini-t majd...

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák