Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightquest

    csendes tag

    válasz zsoi #3825 üzenetére

    Sajnos még mindig nem tökéletes minden.
    Ahogy utánanéztem, a vendégfiók letiltásának nincs is köze a hálózathoz, már ha a felhasználói fiókoknál nézem. Vagy te nem úgy gondoltad?
    Nem egészen értem ezt a felhasználóneves dolgot. Ha létrehozok egy azonos nevet mindegyik gépen, akkor hogy kell belépni egy másik gépre, hogy azt használjam? Vagy mi ennek az értelme? Bocs, hogy megint értetlenkedem, de milyen felületre gondolsz, amin dolgoznánk?
    Nincs két gépnek azonos neve és IP címe, ezt megnéztem. A helyzet pontosan az, hogy A gépről B-be ha be akarok lépni, akkor ezt írja ki, de ha C-ről akarok B-be, akkor semmi gond. Így talán A-ban van a hiba, de A eseménynaplójában semmit nem láttam erre vonatkozóan. Esetleg az megkeverhette a dolgokat, hogy volt pár hálókártya csere és új IP címek lettek így?
    Próbáltam már vendég hitelesítéssel, anélkül is, úgy is, hogy kivettem az egész hitelesítést, meg áttettem a fájlmegosztást egyszerűre, variáltam a lokális házirendben is, de semmi. Az a fura, hogy próbáltam minden gépen hasonló állapotot alkotni, de a hálózati eléréseknél így is más-más hibaüzenet van.
    Egyébként ha az ember nem akar semmiféle hitelesítést, meg minden, nézze csak mindenki amit akar, akkor nem jó az egyszerű fájlmegosztás? Elvileg az nem lenne problémamentesebb?
    Ha meg maradok a részletesebb megosztási beállításoknál, akkor a Mindenkit mindenképp ki kell venni vagy elég mellé rakni még felhasználókat? (Most csak olyan szempontból, hogy működjön a háló, nem kell biztonságos legyen.) Mire jó, ha ott berakom a HÁLÓZATot vagy a Vendéget?
    Az üdvözlőképernyőt sikerült megcsinálni, köszi!
    Várom a válaszaid!

Új hozzászólás Aktív témák