Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightquest

    csendes tag

    válasz zsoi #3779 üzenetére

    Van egy jó hírem: előrehaladás történt!
    A 2. tipp jött be, WinSock helyreállítás és ip reset. Végre ez a nap is eljött!:) Bár fura, hogy az első pontban említett .dll nekem nem hiányzik és ugye mégis van hibaüzenet, talán csak sérült?
    Viszont lenne még egy kérdésem:
    Ez a Windows fájlmegosztási hitelesítés dolog kicsit magas nekem, mert ugyan most látszik a munkacsoportban minden gép mindenhol, de a belépésekkel gond van. Minden gépen saját magába be tudok lépni a hálózaton, de különböző hibák vannak más gépekre lépésnél:
    1. Hozzáférés megtagadva.
    2. A felhasználó számára ezen a számítógépen a kért bejelentkezési típus nem engedélyezett.
    3. Azért nem sikerült kapcsolódnia, mert kettős név van a hálózaton. (Ez egy rövid időre megszűnik, ha újraindítom azt a gépet, ahonnan be akarok lépni a másikra.)
    Leginkább az érdekelne, hogy végülis kell-e Vendék fiók engedélyezve legyen, a hálókártyánál legyen-e hálózati hitelesítés, ha igen, legyen-e pipálva a számítógépként és a vendégként való hitelesítés, továbbá a megosztásoknál milyen csoportot, felhasználót vegyek hozzá az engedélyekhez, stb.. Már annyi mindent hallottam, meg vagyok kissé keveredve. Egyébként nincs egyik gépen se jelszó beállítva a felhasználókhoz és ha lehet, nem szeretnék minden gépen minden felhasználót létrehozni, ment nekem ez már anélkül is, csak már nem tudom, hogyan.

    Még valami: miközben próbálgattam, valamit elállítottam, és a Windows belépésnél bejön a jelszókérő ablak, az Üdvözöljük szöveg nem kék háttéren fehér betűvel jön be, hanem egy ablakban, kikapcsolásnál is ablak, stb. Ezt hogy lehet visszaállítani?

    Köszi az eddigi kitartó türelmed, és hogy sikerült megoldani már majdnem teljesen a problémát, remélem, a maradékot is összehozzuk!

Új hozzászólás Aktív témák