- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
this is life #92491 üzenetére
Én semennyit sem Insidereztem. Anno 925-re tettem fel a Beta 8.1-et, akkor még nem is Insider, hanem Preview for Developers program keretében. De kb. fél napos üzemidővel ajándékozott meg, úgyhogy ment vissza a 8.0 az NSU-val, és megfogadtam, hogy nem szopatom magam többet.
-
ClintEastwoo
tag
válasz
this is life #89064 üzenetére
A digitalizáló kevés, kijelzővel együtt kellene, mert szerintem a világon senki nem fogja nekem külön cserélni. Nagyon nem értek hozzá, csak a GSM-esek azt mondták, hogy az lcd egybe van építve az "üveggel".
Reset: akkor ezzel a programmal totál gyárira rakom a telót, majd rákérdez hogy akarom-e visszatölteni a biztonsági mentést? Utána frissítések keresése, és jön szépen a W10M? Ez után kell még Preview for Developers vagy a Windows Insider? (egyébként mi a különbség?)
-
ClintEastwoo
tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem tőletek, Nokiában nem tudnak (inkább nem akarnak) segíteni.
Lumia 925, WP 8.1
Úgy kezdődött a dolog, hogy alkalmazásokra, vagy csak üzenetre való érintés után magától kikapcsolt a készülék. Aztán jöttek olyan dolgok, hogy a töltöttségi szint össze vissza ugrált, töltőről levéve is úgy érzékelte, hogy töltőn van, illetve nem merült semmit a telefon,csak egyszer hirtelen körülbelül lecsökkent nullára. Aztán jött egy olyan dolog, hogy befagyott a messengerem. El van sötétedve az ikon, mint ha épp megnyomnám. Nem lehet belelépni, facebook sem működik. Már most az alkalmazásaim fele nem működik, vagy nem reagál semmit, vagy indulás után rögtön kilép.
Backupolni nem enged, (mivel a Onedrive sem működik, gondolom azért) a soft reset sem segít.
Fényképeket ilyesmiket lementettem, felkészülve az összeomlásra, de van egy nagyon-nagyon fontos fájl a telefonomon amit eddig nem mentettem még le. És félek hogy nem is fogom tudni.
Az [alábbi] third party hangrögzítőn van egy nagyon fontos fájl, amit nem látok fájlkezelőben, csak OneDrive-ra lehet menteni. Amit eddig még nem tettem meg, és most hogy nem indul sem a Hangrögzítő, sem a OneDrive, nem tudom hogy fogok megoldani.Végső elkeseredésemben felraktam a Preview for Developers-t, hogy felrakok egy WP10-et, ami elvileg nem bántja az appokat és a tartalmukat, de csak egy újabb WP8.1-et rakott fel.
Segítsetek!
-
anorche1
őstag
Egy ideje zaklat a 820-am hogy frissítsem 8.1 -re. Preview for developers tapasztalataim alapján én ezt nem szeretném megtenni, mert elcsesződik az IE, és még többször fog az oldalon össze-vissza ugrálni, vagy ha csak rárakom az ujjamat a kijelzőre, elcsúszni a kép jobbra (vagy balra?).
A véglegesbe javították ezt a hibát, vagy várjam meg a 10-et? -
waces
aktív tag
os updateket igen. firmware updateket nem. de a cikkben is ez szerepel
("A Preview for developers programban csak a Microsoft által kiadott, az operációs rendszert érintő frissítések és javítások tölthetőek le. Vagyis a gyártóspecifikus (mint pl. a Nokia által a GDR3-ba fejlesztett saját megoldások, alkalmazások) vagy a szolgáltató által kiadott változtatások nem részei a programnak")
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Aeroglobus #61326 üzenetére
Tényleg nem a Preview for Developers a hibás a biztonsági mentésnél, hanem valamelyik program. Sikerült menteni, ha kikapcsoltam az alkalmazásokat, ha engedélyezem akkor csinál egy 400Mb körüli mentést de ugyanúgy megáll 97%-nál.
Mindjárt leírom a pontos menetét lépésről lépésre. -
air
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne.
Ha az 530-asra már 9 európai országban elérhető a Denim, de itthon még nem, és állítólag nem is fog kijönni, akkor a Preview for Developers segítségével mégis felrakhatom? -
csabi10
senior tag
Szóval, kicsit feljebb kaptam ezt a linket arra a kérdésre hogy hogyan kell regisztrálni a PfD-re.
Ebben a cikkben azt írják hogy le kell hozzá tölteni a Preview for Developers alkalmazást.
A kérdésem, hogy a Phone Insider mire jó, vagy a kettő ugyan az csak más néven? Illetve a független készüléknél garancia vesztéssel jár ha így telepítesz rá frissítést? -
BiP
nagyúr
Benne van az, csak nem minden országnál. Gondolom ott nem forgalmazták.
(#61263) Partyface007: Most jött ki a Denim. Sokkal nem vagy előrébb a PfD-vel sem jelenleg.
Február elején meg már itt a W10 előzetese. (igaz, azt nem tudjuk még, hogy milyen formában, mennyire publikus, stb.). Erre a pár hétre már felesleges szerintem sz*rozni vele, akkor meg majd még mindig eldöntheted.
De abból kiindulva, hogy a PfD hivatalos fejlesztői program, szerintem nem kizáró ok a végleges frissítéshez.
(Ahogy most sem a Denimnél.)(#61258) csabi10: Ki kivel van? Vagy csak én nem értem, mit szeretnél?
A Preview for Developers programon keresztül a WP8.1 még nem publikus, de a fejlesztőknek már kiadott változatait lehet megkapni. Hivatalos fejlesztői program, de mivel fejlesztői szoftvert kapsz, előfordulhatnak problémák. Szerintem úgy értendő, hogy magától a használattól nem ugrik a garancia, de ha emiatt van gond, azzal nem tudnak már mit kezdeni. Eddig nem nagyon fordult elő.
(1 példa volt rá, talán a 925-nél, ott le is tiltották a frissítéseket egy időre)
A Phone Insider mibenléte publikus felhasználók számára még nem tisztázott. Csak Microsoftos alkalmazottak tudnak belépni jelenleg, sima MS (live) login még nem engedélyezett.
És az sem tiszta, hogy ez lesz-e majd a PfD Win10-es megfelelője vagy azon belül folytatódik-e a W10 előzetesek tesztelése. -
Partyface007
őstag
tud valaki abban segíteni ha felteszem a 830-ra a preview for developers verziót akkor enged majd w10-re updetelni ha kijön a végleges vagy vissza kell álljak a "hivatalosan" kiadott 8.1 verzióra?
köszi előre is
-
csabi10
senior tag
válasz
Atek000 #61252 üzenetére
Köszönöm! Nekem gyári független a 735, garancia vesztés lehet ha regisztrálok? Azt írják hogy: " Arra azért felhívnánk a figyelmet, hogy a programnak vannak kisebb kockázatai, de azért nem kell tartani tőle, bár technikailag járhat garancia vesztéssel, de nem nagyon volt még erre példa."
Ez az alkalmazás nem erre van ? Phone Insider mert a Preview for Developersajánlják. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
temagad.aho #60609 üzenetére
Az 520-ason lehet, hogy preview for developers-es cyan miatt nincs rá ota frissítés?
-
BiP
nagyúr
Bár maga az app egy ideje elérhető az áruházban, mégiscsak most kezdtek róla hírezni:
Phone Insider app.
Forrás: neowin, wpcentral
Talán ez lesz a Preview for Developers Win10-es változata, ha már ott úgyis Windows Insidernek hívják a tesztelői programot.Szerk: Közben látom, tegnap woland már belinkelte. Sebaj.
(#60299) bogyo112:
-
temagad.aho
tag
Hali.
A következő kérdésem lenne: Megéri-e és érdemes-e a preview for developers frissítéseket engedélyezni?
Ha onnan frissítek utána a szolgáltatóm frissítését le tudom-e szedni? -
Zsoleszhun
addikt
válasz
Aeroglobus #59898 üzenetére
Most néztem meg, nekem működik 920-on a mentés, preview for developers-es 8.1 cyan van rajta
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
A Preview for Developers -el felrakott nekem egy fejlesztői Denimet a 630-as telefonomra. Csináltam a telefonban egy gyári visszaállítást és még mindig ezt kapom.
Mivel tudom ezt teljesen letakarítani, visszarakni a Cyant ?
-
kengyel
nagyúr
Ha Preview for Developers-el frissítek független készüléket, az jár garanciavesztéssel ?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Telepítettem a Lumia 630-ra a Preview for Developers.t , de nem enged belépni a MS fiókommal.
Pedig működő a fiókom már egy pár éve.
Mi lehet a gond ? -
v.attis
őstag
válasz
Gery1987 #57455 üzenetére
Hát a gépen a kis SDK tollkittel már csatlakoztam. Ennyi az egész?
Mert van a store-ban egy Preview for developers nevű alkalmazás, az további regisztrációkat kér, nem tudom, hogy az kell-e, vagy az SDK már elég?Meg a helymeghatározás nem is kell neki, a Cortanaval kevertem.
-
Gabesz77
senior tag
Üdv! Abban tudtok segíteni, hogy egy készüléken hol lehet azt megnézni, hogy preview for developers-es, vagy sem? Ha meg lehet egyáltalán.
-
CJ4567
nagyúr
Felraktam a Preview for Developerst, és nem tudok mappázni, miért? És hiányozik az alkalmazássarok meg ilyenek.
Most kaptam egy új frissítést, telepítem most.
-
BobTail
őstag
válasz
#38464487 #56084 üzenetére
Ez fejlesztői frissítés - Preview for Developers (PfD).
(#56083) Lalll, meg kell hagyni, érdekes egy design lett, de legalább több infóval szolgál. Még szerencse, hogy csak akkor szoktam megnyitni, amikor mutatom az embereknek ezt a lehetőséget (mármint hogy hol és hogyan lehet a háttérben futó alkalmazásokat letiltani).
-
br.rak
őstag
válasz
integrated #52800 üzenetére
Preview for Developers appal és regisztrálni is kell hozzá.
szerk: látom már tárgytalan -
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52802 üzenetére
Mobilról most ezt eleg macerás lenne bepötyögni, de millio leírás van neten meg itt a fórumban is, hogy hogyan lehet csatlakozni a programhoz. (többféle módonis lehet, ingyenesen is) De nem bonyolult.
Fel kell tenni egy programot (nem ugrik be a neve, en nem azt hasznaltam, talan Appstudio), létrehozni egy sajat projektet, beregisztralni, es végül Storeból letolteni a Preview for Developers alkalmazást, amit beaktivalsz.
(én WP8 SDK-t raktam fel, ugy cstalkoztam).
Ezutan az igy publikált előzetes (nem piacra publikált, pongyolan fogalmazva béta) verziokat is megkaphatod a WP rendszerbol.
Akkor ez most tárgytalanná vált -
BiP
nagyúr
válasz
integrated #52798 üzenetére
Beállítások, azon belül Alkalmazástéka. Talán a GDR1-től van csak. Ennek az a lenyege, hogy egyedi Start screent hozhatsz létre (nem két kulon programról volt szo)
Szerk. Lumia 930-ra most jott ki hivatalosan, ill. ha belépsz a Preview for Developers programba (marmint nem alkalmazás, hanem mint idobeni program
), akkor megkapod a friis OS fejlesztéseket.
-
confuser
senior tag
válasz
FRENK1988 #52788 üzenetére
Azzal hiába próbálod. Csak PfD-vel lehet. A hivatalos Nokia programok csak véglegesen kiadott verziókat raknak fel. Valószínű, hogy nem vagy rá feliratkozva, vagy ha igen, akkor valamelyik újratelepítésnél nem "pipáltad magad vissza". Ha így van, akkor nyisd meg a Preview for Developers appot, pipáld be az egyetlen checkbox-ot (nehéz eltéveszteni
), és kerestesd újra a frissítést a telefonoddal.
-
westcoastog
veterán
Microsoft rolling out Preview for Developers update for Windows Phone 8.1.1
Már töltöm.
(#52751) woland_y2k
Na fene, mire megszerkesztettem már be is írtad. -
Воланд
titán
New Update for Windows Phone Preview for Developers
"We’re also pleased to announce that HTC devices (The HTC Windows Phone 8X and 8S) will now be able to get the Windows Phone 8.1 Update with this new update."
nem, a htc-k nem kapjak meg, aaa dehogy....
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
van egy Lumia 520-am, amivel már április óta használtam a wp 8.1 preview for developers-ben, és eléggé tetszett. most, hogy kijött a cyan, recovery toollal visszaraktam (volna) az eredeti 8.0-t, hogy majd szépen frissítem, de (szerencsére) helyből a 3058.50000.1425.0004 romot dobta fel, így a letöltögetős köröket is megúsztam.
ellenben azt láttam, hogy a korábban meglévő (augusztus elején kijött) update 1 ebből még hiányzik, és csak developer preview-ben tudnám csak lehúzni. arra mikor lehet számítani, hogy kijön? eléggé hiányoznak a live folderek... -
laci1892
őstag
Sziasztok!
Eléggé amatör vagyok még wp fronton, tekintve hogy nem rég váltottam csak androidról (hál' isten ).
Lumia 520-ra váltottam, és a preview for developers program keretében raktam fel nem rég a wp 8.1-et meg a gdr1 frissítést.
Viszont pont ma reggel néztem, hogy már elérhető Magyarországon a cyan frissítés is egy ideje minden szolgáltatónál már. Próbáltam keresni telefonról az elérhető frissítéseket, de nem igazán találja :S
Az lenne kérdés hogy vajon miért? :S Érdemes lenne szolgáltatóhoz bevinni a telót, vagy várjak még kicsit? -
Clemi
veterán
válasz
rauschie #50613 üzenetére
Ez az előadó kiírása vagy nem kiírása elég érdekes dolog, mert kinek a pap, kinek a papné. Ahogy megfigyeltem, az "Album előadó" mezőből szedi az előadók listáját. Nekem van pár úgynevezett "various artist" albumom amiken kb nincs kétszer egy előadó, úgyhogy annyira nem lennék boldog, egy 2-300 előadóból álló "előadók" listától, arról nem is beszélve, hogy az emlékeim szerint az "Album előadó" mezőben szereplő előadónként külön albumnak tünteti fel az album számait. Egy szó mint száz, nekem pont jó így ahogy van.
"L820-ra nem megy fel a preview for developers update (sem másodszorra, sem ötödszörre, egy hosszú nyolcassal kezdődő hibakódot dob, wpcentral alapján nem egyedi eset), ami kb két hete jött ki."
Ehhez csak annyit, hogy nekem (L820) minden gond nélkül felment a legutóbbi frissítés, ami nem két hete, hanem pár napja jött ki, mindössze az SD kártyát kellett kivennem. Szvsz nálad van valami galiba. Nem mondom azt, hogy mégis kell egy HR, de ha másoknál pont ugyanolyan telefonra, pont ugyanolyan szoftver környezetben (az enyémen CV Black-ra telepített Pfd+8.1+GDR1) települ a frissítés, nálad pedig nem, akkor szerinted hol a hiba?
A többire már válaszoltak.
-
rauschie
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Megcsináltam, továbbra sem tetszik neki. Nyilván nem égető a probléma, csak nem értem, hogyha a szám címe alá ki tudja írni az előadót, akkor az előadók tabon miért csak az 'ismeretlen előadó' szerepel? Szeretem ezt a rendszert, de még mindig sok apró baromsággal kerget néha az őrületbe.
Még pár kérdés:
L820-ra nem megy fel a preview for developers update (sem másodszorra, sem ötödszörre, egy hosszú nyolcassal kezdődő hibakódot dob, wpcentral alapján nem egyedi eset), ami kb két hete jött ki. Van róla valami info, hogy mikor javítják? nem szeretnék hard resetet csinálni. Preview for developershez lesz firmware update, vagy azt csak a cyannal kapom meg (van/lesz egyáltalán cyan PfD-s készülékekre)? Ha a telefonom EE UK függő volt, amit a szolgáltatótól vásárolt kóddal függetlenítettem, akkor az frissítésileg amúgy EE vagy független?Szerk: Részben az előzőre is reflektálva: a "videó tekerésnél berecsegés" bug az firmware update után is marad? Eddig abban reménykedtem, hogy 'majd a fw update megoldja'
-
viewdetails
addikt
válasz
Bogyó bá' #49617 üzenetére
" Do note that if you're running the Preview for Developers, you need to downgrade to Windows Phone 8 to be eligible to receive the update."
Igen, hivatalosan feltétele. Lehet ezen köpködni, meg hisztizni (és ne vedd magadra, sokan teszik), de nem azért találják ezeket ki, hogy a saját ötlet alapján már az unalmában heti 4. HR-t elkövető usert szórakoztassák, hanem hogy ne legyen belőle még nagyobb gondja. -
pzstm
titán
Preview for Developers regisztráció módok
Milyen fiókod nem érhető el milyen linken???? MErt tegnap óta én többször is beléptem sajátomba
-
Воланд
titán
"We have paused delivery of Windows Phone 8.1 Update to customers with the HTC 8X and HTC 8S who are using the Preview for Developers. Microsoft and HTC have identified an issue and are actively working to fix it, and will resume delivery of the update once a fix is in place." [link]
-
btudos
nagyúr
válasz
Zsoltika11 #49062 üzenetére
Preview for Developers
-
no1r
őstag
válasz
Воланд #48464 üzenetére
mondjuk én inkább eltüntettem volna az összecsukott mappákból az ikonokat és szöveget használtam volna az értesítésekre, mint egy hosszú livetile gmaillal mondjuk. ízlésesebb lett volna.
de a szétnyitott mappa az tetszik, jól néz ki."Regarding the current hold on Lumia Cyan updates for those on the Preview program, Microsoft is planning on a fix for that for users, though they currently have nothing to report on the matter.
When?
Windows Phone 8.1 Update 1 for the Preview for Developers program is expected to begin sometime next week."
akkor ez most jól értem hogy cyanra is vonatkozik a hamarosan fixálunk dolog? -
Dosi
tag
Sziasztok!
Egy olyan érdekelne hogy ugye lumia 1520-ra kijött a WP8.1 - előtte már telepítettem a 8.1et Preview for Developers app segítségével, ugye USAbéli billentyűzet kellett hozzá+régió... meg kipróbáltam A Cortanat is ha már ott voltam. (mostmár teljesen magyarul használom)
Most h kijött hivatalosan is a 8.1 és a Nokia-update oldal szerint magyarországon is elérhetőmint OTA frissítés 02061.00066.14253.40004 verziószámmal, nekem pedig ugye ugyanígy 8.1 van, De lecsekkoltam Ausztráliai firmware verzió ( 1028.3562.1402.0003 ) van ami még tesztelés alatt áll. Ha már kijött a magyar nem lehet arra frissíteni esetleg? nem tudom h ebből adódóan lehet-e funkcióbeli különbség? és az a 3 oszlop nem egyértelmű nekem
pl jelen esetben a Lumia black és WP8 az alap amivel kihozták a 1520-at. Én mivel frissítettem 8.1-re a szoftverkiadás ugyanúgy Lumia Black, az én Lumia Blackemet lehet Cyan-ra frissíteni? vagy az csak a 930nak a szoftverkiadása és az enyém marad Black és ugyanúgy 8.1? huhh azt hittem sohse érek a végére
u.i.: bocsi a helyesírási hibák miatt, de ezt félálmomban írtam
-
dns86
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha felrakom a Windows Preview for Developers-es 8.1-t, és nem jön be, akkor minden további nélkül visszatudom rakni a gyári 8.0-t (Lumia 1320)? Illetve most akkor ha kijön a típusra a hivatalos 8.1 Cyan, akkor fog jelezni, és fel tudom rakni, vagy mindenképp vissza kell rakni majd a 8.0-t? -
hroberto
veterán
válasz
King Unique #47706 üzenetére
A lista alapján 520-ra "Under testing" a 8.1. Szerintem még sehol sem elérhető 520-ra.
PFD = Preview for Developers (Fejlesztői előzetes verzió). -
junior11
veterán
válasz
King Unique #47706 üzenetére
PFD = Preview for Developers
-
Воланд
titán
nem.
"We are currently investigating the issue. We have paused delivery of the update to customers using the Preview for Developers, and will resume once a fix is in place. Customers whose phones have been affected should use the Nokia Software Recovery Tool to return your Lumia to a normal commercial software state before downloading the Lumia Cyan update." [link]
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Воланд #47400 üzenetére
Na ezen fogok most bosszankodni ma...Mi a túrónak vacakoljak a downgrade-el, ha nincs is fent a bitlocker. Kollektív bünti ?
(#47414) Dave™:"Microsoft ... recommends users downgrade the Windows Phone 8.1 Preview for Developers to commercial software before downloading the Lumia Cyan update."
-
Dave™
nagyúr
A mostani kavarással kapcsolatban én úgy értelmezem, ha a preview for developers appon belül rányomok, hogy kilépek a dp programból, akkor annyi elegendő, hiszen ugyanaz a WP verzió menne fel egyébként is. Vagy nem?
-
BobTail
őstag
válasz
Lacus_84 #45916 üzenetére
Mára nálam mindennapossá vált ez a dolog Preview for Developers 8.1-gyel, 1020-on és 1520-on egyaránt... és nem csak a kezdőképernyőn fagy be, hanem ha ki akarom kapcsolni, akkor megáll a 'húzza le a képernyőt'-nél, vagy az értesítési központ lehúzásakor, és minden más esetben is, amikor hosszabb idő után nyúlok a telefonhoz, reggelente mindig.
-
angyalkaa18
csendes tag
Windows Phone Preview for Developers. ezt a progit töltsem le ?
-
kezman
őstag
válasz
tomboy0013 #44881 üzenetére
HR-t neki, speciel én minden frissítés után Hard Resetelem, csak egy tipp
Sungoo: Aktiváld a Preview for Developers oldalad!
-
Dzsosy
senior tag
válasz
JamesHun #44608 üzenetére
Nekem 925-ön is jó. Nem instabilabb a 8.0-nál és a legutóbbi frissítés óta nálam van olyan jó az üzemidő (vagy talán még jobb is), mint 8.0 volt. Néhány appon kell még csiszolni és kész. (pl twitter végre belekerüljön a link megosztási listába és az értesítésre bökve oda dobjon az appon belül ahova kell akkor is ha előtte már futott a twitter)
(#44609) SsPL711
Idézet a kommentek közül:
"Sumit Mishra: Preview window 8.1 nd microsoft update 8.1 is different nd I hv install window 8.1 in 1020 by prewiew developers. Did it will create problem when the microsoft 8.1 will released
One Microsoft: No problem.
You will get the final OS version with the Lumia Cyan update when it is released for your phone." -
BiP
nagyúr
válasz
akela91 #44525 üzenetére
Hivatalos még nincs, a Microsoft még nem adta ki.
De a WP 8.1 Developer Preview (gy.k. béta) már elérhető - ez van meg itt a fórumon a többségnek - a Preview for Developers programon keresztül. Ebbe be kell regisztrálni (ingyenes), anélkül nem érhető el.
(erről linkeltem az előző hozzászólásomban).Hivatalosan egyedül a 630-as készülékeken érhető el, ott már a gyárban tették fel a 8.1-et, de az még a most hétfői verziónál korábbi változat. Ezeken a telefonokon természetesen a Cyan akkori verziója is ott van már.
Az, hogy a Te telefonodon most jelez valami frissítést, az valószínűleg még a WP8-hoz valami fix. De ezt majd csak akkor fogod látni, ha felszabadítasz 119MB helyet, mert most mindössze ennyi akadálya van
Csak úgy a WP8.1-et még nem fogja feldobni. Ha szerencsénk van, akkor a korábban pletykált június 24-e az valóban a megjelenés dátuma, ha nincs, akkor majd csak később. -
BiP
nagyúr
válasz
akela91 #44519 üzenetére
Mivel még nincs kint hivatalosan a 8.1, ezért csak a Preview for Developers programon keresztül érhető el.
Elvileg csak fejlesztők számára, de ingyen is be lehet rá regisztrálni bárkinek.
Millió leírás van a neten, így most nem keresnék ki egyet (szerintem itt a topikban már többször linkeltek), (szerk: na jó: http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-now-available )
a lényeg, hogy vagy a Visual Studio SDK-t kell feltenni, vagy AppStudio-ba kell beregisztrálni fejlesztőnek, feltenni a Preview for Developers progit, és utána a telefonon megjelenik a frissítés, ha rákeresel. -
Воланд
titán
"WindowsPhone8.1 (8.10.12393.890) Preview for Developers Update - This update can help make your phone work even better." [link]
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Ipadipad #44089 üzenetére
Na azért az nem úgy működik, hogy húgod rányom a frissítésre, és le fog jönni neki a 8.1, mivel nincs még kint a hivatalos. Preview for developers-es verziót fogja tudni leszedni, ha regisztrál fejlesztőnek.
(#44103) CyberPunk666: kb. minden második droidról áttérő embernek ilyen kérdései vannak, aztán idővel szépen rájön, hogy ezek közül a fele felesleges wp-n, a többire meg talál majd más megoldást. Nem hiszem, hogy ezért le kellene beszélni a rendszerről.
(#44095) junior11: 820-ról váltottam 1320-ra, és abszolút meg vagyok elégedve. A fémház, a kamera, az NFC mind jelentéktelen a bazinagy kijelzőhöz, meg az atomerőműnyi akksihoz képest.
-
waces
aktív tag
kicsit tul van porogve ez az akuido kerdese. azert az imho eleg ritka, hogy valaki 24 oraig nem jut tolto kozelebe. 24 orat meg a meg nem optimalizalt, akkuszivo alkalmazasokkal (mint amilyen a fb volt a preview for developers megjelenesekor) is ki kell birnia.
volt szo masik topicban ilyen olyan trukkokrol, amivel el lehet nyujtani az aksi merulesi idejet, de azzal meg pont az okostelefon okostelefonsagat oltek meg (ne legyen szinkronizalas a hatterben, ne legyen bekapcsolva wifi/bt, es igy tovabb). merul ahogy merul, az esetek nagyobb reszen ugyis tolton van/toltheto (most altalanos esetekrol beszelve, nem amikor valaki 24 oras turan vesz eppen reszt). -
Kyller
senior tag
Akinek nem jelenik meg a frissítés, az a Preview for developers progit szedjék le és jelentkezzenek be a progit elindítva.
-
Polllen
nagyúr
válasz
meszike91 #41432 üzenetére
"És itt még gyorsan eloszlatnék egy tévhitet. A Preview for developersben megkapott frissítések végleges termékek. Nem béták, nem tesztverziók. Ezek pontosan ugyan azok lesznek, mint amit hetekkel vagy hónapokkal később bárki letölthet, mint frissítés a telefonjára."
Remélem ez nem lesz igaz az itt olvasottak alapján.
-
Zsolty001
tag
Ezt most nem értem. Feltettem ezt a preview for developerst-t.
Elindítom a 8.1-es frissítést, nagyjából 15 percig dolgozik, majd kiírja, hogy kész... Nézem, nem változott semmi. Lumia Black. Azt írja, hogy a telefon készen áll a 8.1 fogadására. De akkor mit csinált eddig? Visszamegyek a telefon frissítésekhez, kezdi elölről az egészet és ugyanez a vége.
-
no1r
őstag
cortana úgy működik, ha az xbox accom UK, de a többit a telón átlövöm US-re?
elgondolkoztam hogy regelek preview for developers-re és leszedem a 8.1-et én is, ha már ennyire izgatott mindenki -
BiP
nagyúr
válasz
tomboy0013 #38869 üzenetére
Most már engem is idegesít. Uninstalláltam a Preview for Developers programot, és most nem tudom visszatelepíteni.
Korábban a GDR3 preview telepítéssel nem volt semmi gond, ment, mint a karikacsapás, most meg egész nap nem dobott fel semmit. Lehet, hogy az akkori regisztrációm, és developer phone unlockom már nem érvényes?!
Gondoltam, hátha, úgyhogy próbálkoztam ezzel az App Studioval,(Win7-re nem tudok SDK-t telepíteni) de még mindig semmi.
Most este itthon ki akartam próbálni a phone unlockkal megint, hátha azzal menni fog, (sikerült is maga az unlock) de én balga előtte uninstalláltam a Prev. progit, mondván majd úgyis újrateszem. Nem hittem, hogy még mindig nem megy a Store. -
törölt tag
válasz
x1port #38327 üzenetére
"A Preview for developers programban való részvétellel elkötelezzük magunkat egy egyirányú haladásra és nincs lehetőség „visszaállni” régebbi verzióra, ha valami miatt nem tetszene az új. Egy példán érzékeltetve, hogy ez mit jelent. Ha én, mint a Preview for developers program résztvevője, felrakom a Preview for developers alkalmazás segítségével a Windows Phone 8.1-et a jövő héten (ahelyett, hogy várnék még pár hetet, hónapot a mindenki által elérhető verzióig), akkor utána már nem lesz lehetőségem arra, hogy később visszaálljak Windows Phone 8-ra. Ezt azért célszerű szem előtt tartani, mielőtt az ember belevág a Preview for developers programba."
szerk.: jut eszembe, hangerővel mi a helyzet? lehet külön állítani?
(#38336) westcoastog: nem néztem utána, hogy van e valami trükkje, én azért megvárom a "hivatalos" változatot
-
littlelion21
addikt
A preview for developers változat felpakolja a Data Sense-t a Yoda-s példányokra?
-
BobTail
őstag
Szerintetek mi van akkor, ha ezzel a preview for developers módszerrel előzőleg 920-ra tettem fel a gdr3-at, de most a 1020-ra szeretném a 8.1-et?!
-
kezman
őstag
válasz
x1port #37440 üzenetére
,,Valahol hallottam, hogy attól még, hogy nem illegális, a garancia elvész ilyenkor.. Ez igaz?
Egyébként köszi a cikket! Már régóta várok egy ilyen összefoglalóra
Válasz erre
Elméletileg mondhatja a szolgáltató vagy gyártó (oem esetben),hogy a preview for developers programban telepített frissítések okozta problémák kívül esnek a garancia hatökörén. de pfd által telepítés okozta hibáról nem igen hallani (ez nem olyan,mint a rootolas vagy jailbreakeles. itt nem lehet féltéglasítani (brick) az eszközt,vagyis nem lesz olyan,hogy nem sikerül és szervizbe kell vinni)."
-
kezman
őstag
"Elméletileg mondhatja a szolgáltató vagy gyártó (oem esetben),hogy a preview for developers programban telepített frissítések okozta problémák kívül esnek a garancia hatökörén. de pfd által telepítés okozta hibáról nem igen hallani (ez nem olyan,mint a rootolas vagy jailbreakeles. itt nem lehet féltéglasítani (brick) az eszközt,vagyis nem lesz olyan,hogy nem sikerül és szervizbe kell vinni)."
-
kezman
őstag
válasz
meszike91 #36826 üzenetére
Nem jár garancia vesztéssel, "elméletileg mondhatja a szolgáltató vagy gyártó (oem esetben),hogy a preview for developers programban telepített frissítések okozta problémák kívül esnek a garancia hatökörén. de pfd által telepítés okozta hibáról nem igen hallani (ez nem olyan,mint a rootolas vagy jailbreakeles. itt nem lehet feltéglasitani (brick) az eszközt,vagyis nem lesz olyan,hogy nem sikerül és szervizbe kell vinni)."
-
Воланд
titán
windows phone 8.1 preview for developers: aprilis 10, csutortok.
-
tomboy0013
veterán
Na beírom ide is mert a 920 topikban senki sem válaszol.
Lenne egy kérdésem: Ha fent van a Preview for Developers alkalmazás akkor elvileg hozzáférhető a WP8.1 RTM viszonylag hamar. Na már most ha T-mobilos vagyok az nem akadályoz meg abban hogy frissíteni tudjak? Csak azért mert a szolgáltató miatt folyton csúsznak a frissítések. Vagy ez most kikerüli a szolgáltatót, vagy hogy van ez pontosan?
-
Alexios
veterán
válasz
zsamiatt #34481 üzenetére
mi arról beszéltünk, hogy áprilisban elérhető lesz a preview for developers-el(amihez nem sokkal korábban lett irva hogy kb nemkell semmi, bárkinek elérhető)..
Amúgy a gdr3 esetén is látszik, hogy a htc-k pl. igen hamar megkapták, de ez a július-augusztus reálisnak tűnik ha belevesszük a szolgáltatók tesztelését, kiadását, stb.
-
cattus
addikt
válasz
tomboy0013 #34461 üzenetére
Itt regisztrálsz az MS accountoddal, aztán az áruházból letöltöd a telefonra a Preview for Developers appot, ott végigmész, oszt' kész, megvárod, amíg kijön a 8.1 és lefrissíted.
-
savoo
addikt
Izé, jött valami frissítés a telefonomra, most tölti. L925 T.Ez hülye, a GDR3 perviewt akarja tölteni.
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy felraktam újból a preview for developerst és elindítottam...
)
-
btudos
nagyúr
válasz
batai15 #29247 üzenetére
En irtam rola cikket, azota hasznalom, es teljesen stabil, es minden feature benne van, a hivatalos frissites nekem mindossze egy fw update volt. Sot, azok a Lumia tulajok, akik felraktak, azok kaptak mar frissitest is minor bugfixekkel. Szoval kivancsian varom, hogy azon kivul hogy a preview for developers program reszekent telepitheto, mi a preview benne...
-
csokoládé13
tag
Helló srácok!
Miért nem találom a storeban a Preview for Developers appot? Más néven fut? Régiót kell váltani, vagy mi a manó?
-
pzstm
titán
válasz
Воланд #25446 üzenetére
thx.
Ez lemaradt:
Here's how it will work.Visit the Windows Phone Preview for Developers web site (this will become live later today) and accept the terms and conditions. Then, download the Windows Phone Preview for Developers app, which installs from the Windows Phone Store directly onto your phone over the air. This app lets you opt-in new updates directly from your phone. Then, simply visit Phone Update in Settings and check for updates. Voila!"
App studiom van, este keresem majd a linket :d
-
Воланд
titán
Windows Phone 8 Update 3 Preview
"Microsoft is also announcing a new Windows Phone Preview Program for Developers, which it says is designed to give developers—cough—early access to upcoming releases so that they can test their apps before release. This is exactly what Apple does with its own iOS developer program, which costs $99 per year. Indeed, this summer, I downloaded 7 Beta releases of iOS 7 between its June announcement and the October release.
Microsoft's Windows Phone developer program, however, is just $19. Which is quite a bargain. But you don't actually need a full $19 dev program membership. To qualify for the Windows Phone Preview Program for Developers, you can also use an App Studio account—which is free—or simply be lucky enough to otherwise own a developer-unlocked phone. (This typically requires a Windows Phone developer program membership.)
So if you don't feel like spending $19, head on over to App Studio and register.
Here's how it will work.
Visit the Windows Phone Preview for Developers web site (this will become live later today) and accept the terms and conditions. Then, download the Windows Phone Preview for Developers app, which installs from the Windows Phone Store directly onto your phone over the air. This app lets you opt-in new updates directly from your phone. Then, simply visit Phone Update in Settings and check for updates. Voila!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BMW topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest