Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m1lan

    őstag

    Sziasztok!

    Olyan problémám akadt a Windows 10-et futtató laptopomon, hogy lassan 2 hónapja nem hajlandó rákapcsolódni a Microsoft szervereire. Nem tudom frissíteni sem a rendszert, sem az alkalmazásokat, de még a játékok sem tudnak az Xbox Live fiókhoz csatlakozni.

    - Ha rámegyek a Gépházban a Frissítés és Biztonság menüpontra, azt írja, hogy a rendszer naprakész, viszont október elején keresett utoljára frissítést. A manuális keresés sokáig csak "pöttyözik" majd 0x800705b4 hibaüzenetet dob. Rákerestem a kódra, viszont a különféle cikkekben/fórumokon ajánlott megoldások nem segítettek.

    - Az Áruházban 3 frissítés van a várólistában, ezek mellett a "Letöltés indítása" felirat olvasható, de nem történik semmi, és a manuális frissítés sem csinál semmit, csak tölt a végtelenségig. Időközben több alkalmazás is jelezte, hogy van újabb verzió, de semmilyen módon nem tudom ezeket letölteni.

    - Az Asphalt 8 azt írja, hogy nem jelentkeztem be az Xbox Live fiókomba, viszont ha rámegyek a "Sign in" feliratra, kiírja, hogy "Signing in", de nem jelentkezik be, és a játék enélkül nem is használható (multiplayer, events...)

    Van esetleg valami mód arra, hogy újratelepítés nélkül használhatóvá tudjam tenni? Ha nem, az Asphalt 8-ról tudnék esetleg valamilyen módon biztonsági másolatot készíteni?

    Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

Új hozzászólás Aktív témák