Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

    ph Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    Sziasztok!

    Egy olyan problémám lenne, hogy egyszer csak megjelent a feladatkezelőben a com surrogate, és a windows explorer felváltva terheli a cpu-t és majdnem használhatatlan a gép. Eddig nem volt probléma, de hirtelen előjött ez a com surrogate, eddig nem is tudtam hogy létezik, pedig windows-t használok a 95 óta.
    Néztem egy videót jutubon, mit kéne csinálni vele, ott az volt, hogy törölni a dllhost file-t, az meg volt, újraindítás és úgy tűnt megoldódott, viszont a defender nem indul és egyes nagyobb hang fileoknál is megáll és nem tölti be és a jobb egér klikk-tulajdonságok sem működnek rajta, a többség fileoknál még igen.
    A defendert nem nyitja meg, csak az ablaka jön elő, ott megáll-lefagy, aztán kilép, nem tölti be, még az ikonja is eltűnt. Majd kikeresés és exe indítás után sem hajlandó.
    https://www.exefiles.com/hu/exe/dllhost-exe/
    Ezt az oldalt utána megnéztem és letöltöttem, bemásoltam a megfelelő dllhost file-t és újraindítottam, de nem javult meg tőle.
    Megtudná mondani valaki mi történhetett ezzel a com surrogate dologgal hirtelen, amivel a bő 25 éves os. rendszerek használata alatt soha semk nem találkoztam illetve meglehet e valahogy csinálni, valamit átírni-kicserélni még esetleg vagy csak újratelepítés (ez nagyon nem kéne).

    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák