Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    válasz movax #112303 üzenetére

    Iskola, tanárok, földrajzilag távol lévő személyek (akiket nem is ismerek személyesen) -> muszáj a megszokott környezetet prezentálnom, mert csak magam alatt vágnám a fát.

    (#112304) twofatcat
    Nem indul el többet a Windows, bootloopba kerül a javítás és nem tudja megjavítani között. Sem csökkentett mód, sem hibakeresés, sem semmilyen módban nem indul el. Frissítéseket nem engedi eltávolítani a speciális lehetőségek közül, mondván "Függőben lévő frissítési műveleti vannak".

    Közben beszéltem a kollégámmal: tegnap a munkahelyen úgy állt le a gép, hogy frissített valamit. Otthon a bekapcsoláskor már a számítógép javítás fogadta. Vagyis nem került a gép közelébe külső eszköz (pendrive, usb hdd, stb)
    Most visszatettem az eredeti image-emet az egyik laptopra, frissített és "nagyszerű" módon ugyanúgy számítógép javítás lett az újraindítást követően. Mivel azt mondja, hogy "Függőben lévő frissítési műveleti vannak", így szerintem valamelyik frissítés okozza a gondot.
    Volt kb 10 Office-szal kapcsolatos update, valamint .NET kumulatív frissítés KB4532938, rosszindulatú szoftverek eltáv. KB890830, és egy összesítő frissítés KB4528760.

    Keresztkérdés: ha megtalálom a problémás frissítést, hogyan tudom ráerőszakolni a Windowsra, hogy azt az egyet ne telepítse fel?

Új hozzászólás Aktív témák