Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz ekkold #71430 üzenetére

    Hát ez az, hogy mégis hogyan, mert normál esetben nyilván nem tűnnek csak úgy el a beállított Wi-Fi jelszavak, meg pláne nem egy mezei havi CU telepítése után, sőt újabban egy EKB után sem nagyon kellene, ami csak aktiválja az új verzió funkciót. Max. inkább egy standard in-place upgrade után lehet reális, meg hogy egyes programok inaktiválttá válnak (pl. az "okosítottak" jellemzően), de normál esetben még akkor sem feltétlen kellene mert pont az a lényege hogy átviszi a beállításokat, megjelenése óta használom és frissítem, upgrade-elem a rendszert, de eddig nem nagyon volt még ilyen.
    A dizájnt felesleges ragozni, mert egyrészt szubjektív is és ami valakinek nem oké, az másoknak lehet pont hogy kifejezetten tetszik. Másrészt meg lehet figyelni, hogy hasonló megjelenés, dizájn van manapság más desktop OS platformok egyes rendszereinél is, az olyan manapság egy ideje a trend.
    Igen, a többség már az újabb Windowsokat használja és előnyös, hogy rendszeresen frissülnek, igazítva vannak új funkciókkal az aktuális állapothoz és jelenleg 2022-es dátum szerepel a névjegynél, nem a 1x évvel korábbi.
    Egyébként ezek nem feltétlen ennek a topiknak a témája, az újabb Windowsoknak eleve van saját topikja, azt értelemszerűen ott kellene fejtegetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák