Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • T J

    tag

    válasz Doky586 #71124 üzenetére

    Alaplap: Asrock Fatality B450 gaming ITX/ac
    SSD: Samsung 980 M.2 NVMe 500GB
    Természetesen az alaplap támogatja az nvme-t, a lap hátulján van egy "M.2 Ultra" foglalat (jelentsen ez bármit is). Most is abban van, BIOS látja, LINUX Manjaro is látja és hibátlanul üzemel róla, csak a w7 telepítő nem látja. Tehát az ssd működik, lap támogatja és jól is van behelyezve.
    Asrock w7 és w11 drivereket ad a laphoz.
    Samsungnál nem találtam semmilyen drivert.

    Zoz:
    Kösz a tippet, majd letöltöm ezeket is. Következő próbálkozásom a win klónozás, mert ehhez megvan minden, csak egy kis tudás hibádzik még.

    Csupingo:
    Lehet hogy valamit én csinálok rosszul usb ügyben, de már nincs ötletem mit csináljak másképp, és mivel sikerült hardveresen (ha nem is elegánsan) megkerülnöm a problémát, már nem foglalkozok vele. Neked milyen alaplapra sikerült? NVMe az is? Ha sata-s lenne már túl lennék rajta.
    Nálam a csillagok együttállása se kedvez, mert csak 4 usb2 van össz a lapon, ami akár lehet mind cpu-ból kivezetett, ábrát nem találtam róla, de egyikben se látta az egeret, szóval ... vagy csak próbálom menteni a bénaságom. :B

    Most a klónozással fogok próbálkozni, mert az tűnik egyszerűbbnek. Az iso szerkesztéshez még meg kell igyak néhány kávét. :)

Új hozzászólás Aktív témák