Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyuska111

    tag

    Sziasztok, tudnátok olyan online megoldást ajánlani, ahol magam elkészíthetem az egyszerű céges weboldalunkat az alábbiak szerint?

    1. WordPress-t nem szeretnék, volt ilyen oldalunk, hetente törték fel. Nincs kapacitás frissítgetni folyamatosan, plugineket telepítgetni, stb. Sima HTML weboldal kell.
    2. Saját domain-en kívánjuk üzemeltetni, más nem jön szóba.
    3. Egyszeri díjat hajlandók vagyunk fizetni az oldal generálásáért, persze ha tök ingyenes, az sem baj. De ilyen havidíjas/éves díjas modell nem kell, ez fix.
    4. Minimál design, kevés szöveg, egy teljesen egyszerű, egy lapból álló céges oldal, oldalon belüli néhány (5-7) menüponttal. Marketinges cég, cégeknek kínálunk szolgáltatásokat (nem webshop!).
    5. Nagyon fontos, hogy teljesen reszponzív legyen, tökéletes megjelenés bármilyen eszközön (mobil, tablet, laptop) és bármilyen rendszeren. (Korábban volt egy oldalunk, amit programozó csinált egyedileg, de a reszponzivitás finoman szólva sem volt tökéletes...)
    6. Az kérdés, hogy ha pl. javítani kell szöveget az oldalon, akkor azt hogy tudom megtenni? Előny lenne, ha gyárilag lenne egy beépített admin felülete, ahol ezeket a javításokat el tudnám végezni (pl. vannak árak az oldalon, amik változnak időnként és ezt javítani kell). HTML-be nem tudok belenyúlni sajnos, megtanulni most nincs idő.
    7. Beépített SEO támogatás jó lenne, kulcsszavak megadása, stb.

    Létezik ilyen online weblap generátor, ami ezeket tudja? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, nem ez a szakmám... Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák