Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
oplki123
üzenetére
A gond az hogy nincs írhatóra beállítva a system partíció, ami abból adódhat hogy vagy elfelejtetted megtenni, vagy csak nem találod mert megváltozott az ES File Explorer felülete nem oly régen.
A szükséges lépések 3.0.3-as verzió esetén:
Mindenekelőtt az egésznek feltétele hogy Play-ből fel legyen telepítve a Superuser alkalmazás.
ES File Explorer-t elindítod majd a bal oldalon az Eszközök menüből válaszd ki a Root Explorer menüpontot.
Engedélyezd az ESFExplorer Superuser kérelmét a felugró ablakban. Majd a megjelenő menüpontok közül válaszd az R/W csatlakoztatást.

A következő ablakban a /system útvonal sorában lévő RW-hez tegyél egy pöttyöt és OK-val fogadd el a beállítást.

Most már nekiláthatsz a /system/etc/vold.fstab fájl módosításának, sikerülni fog a mentés is.

Új hozzászólás Aktív témák
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel!
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest