Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benkoa

    csendes tag

    Üdvözlök Mindenkit!
    Kérem a segítségeteket.
    A múlt héten kaptam egy Wayteq X 960 Bt HD-t, amelyen nem volt szoftver. Azóta már van, (a régi gépemről ) de sok mindennel kínlódok és a kézikönyv (CD melléklet) nem igazán bőbeszédű, én meg nem vagyok informatikus.
    1. A transzmitter csatlakozás nem sikerül rendesen. Így csináltam: A GPS-t behangoltam az éppen bekapcsolt rádió frekvenciájára. Valamilyen kapcsolat létrejött, mert először teljesen lehalkította az adást, majd egy kis idő múlva visszajött a hang és néha egy picit a GPS-t is lehetett hallani. Ezt eljátszottam bekapcsolt és kikapcsolt bluetooth-al is, de nem lett jobb. Mit csináltam rosszul? Amennyiben egyszer sikerül összehangolnom a két eszközt, akkor csak azt a rádiócsatornát halgathatom ahová a transmittert hangoltam?
    2. Bekapcsolt transzmitternél (és bluetooth-nál) jött egy telefonhívásom, felvettem és a GPS hangszóróján jött a telefon hangja. Ez idő alatt a rádió gyönyörűen szólt. Nem a rádión kellett volna hallanom a beszélgetést?
    3. Gondot okozott az is, hogy a térképből mindig kilépkedtem, amikor valamit kellett állítanom, de ma végre megtaláltam térkép-programban a "kis ikon" nevű kapcsolót, amivel le lehet tenni a tálcára a térképet és lehet más jellegű dolgot csinálni. Lehet-e ezt a műveletet még egyszerűbbé tenni, mondjuk a tálcára tett ikonnal és onnan irányítani a kedvenc műveleteket? Ha lehet Hogyan?
    Egyelőre ennyi.
    Köszönettel:benkoa

Új hozzászólás Aktív témák