Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz bartsom #1800 üzenetére

    Nagyon egyszerű a válasz. A legális verziókban van egy "Végfelhasználói szerződés", amiben pontosan le van írva, hogyan lehet a programot jogszerűen használni.

    PNA-n olyan programot lehet jogszerűen használni, ami vásárlás után azonnal működik a gépen. A Primo nem ilyen, mert PNA-hoz (CNS-t kivéve) nem lehet kapni, és rámásolás után csak a feltört verzió indul el. Innen lehet felismerni, hogy illegális.

    Azt pedig általánosságban ki lehet jelenteni, hogy amelyik PNA-n gyárilag nincs NNG termék (iGO8, Primo, Amigo, stb.) arra utólag jogszerűen nem is lehet feltenni. Ha jól tudom egyetlen PNA kivétel van a CNS, amire utólag is lehet vásárolni Primo-t. De akkor is a géphez regisztrálják.

    kekjjoe
    Ha valaki illegális programot akar használni, vagy zenét, filmet letölteni a netről (nem legálisan), akkor annak mindig van valami nagyon frappáns magyarázata arra, hogy a jogtulajdonosok miért kapják be. :D

    Egyébként meg nemcsak az NNG-t kell szidni, hanem a gyártókat is ellehet küldeni melegebb éghajlatra. Ugyanis ők jóval olcsóbban jutnának a license-hez, mint egy átlag vásárló. Csak hát nekik nem érdekük, hogy a gépeken legális programok legyenek, ezt oldja meg a felhasználó. Mossák kezüket. Erről is írhattál volna valamit, hogy ez miért van így. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák