Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolto

    őstag

    válasz istvan47 #1528 üzenetére

    Ne vitázzatok már ezen. Ez nyilvánvaló parasztvakítás, és kár is szóba hozni az igazi HD (pláne a FULL HD) szabvány specifikációját.

    A Wayteq gyártója a HD-t itt sem "holmi" szabvány szerint értelmezi, csak annyit akar mondani vele, hogy ez a készülék nagy felbontású. Ez végülis igaz is, a 800x480-as felbontás sokkal jobb, szebb, mint a többi modell 480x272-ese. Ebben az értelemben "hádék" ezek a modellek.

    Az természetesen röhej, hogy még a kijelző natív felbontásának megfelelő felbontású videót sem tudja normálisan lejátszani, pláne annak fényében, hogy "kétmagosnak" meg "külön grafikus chippel ellátottnak" hirdetik. De oké, ezért az árért fogadjuk el, hogy a nagyobb képernyő-felbontás elsősorban a navi szebb képében és a fotónézegetésben hoz igazi előnyt. Akinek nincs pénze az ugyanilyen felbontású Garmin-csúcsvasakra, annak ennyi jut, kész.

    Amúgy én a 800x480-as felbontású navimra (ami nem Wayteq) ilyen felbontásra konvertáltam a fotóimat, amiket nézegetni akartam rajta, és valóban gyönyörű volt a képe, és így a megjelenítés/betöltés/képváltás sem volt lassú.

    Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Új hozzászólás Aktív témák