Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolto

    őstag

    válasz negist #1517 üzenetére

    Az a tapasztalat, hogy ezek a noname navik elsősorban navigálni tudnak, a többi dolgot (képnézés, filmlejátszás, FM-transzmitter, telefonkihangosítás és társai) úgy-ahogy tudják, de leginkább a specifikáció kedvéért teszik beléjük.

    A gyártót nem igazán érdeklik a szabványok, a platformkompatibilitás, nem érdekli a szolgáltatás minősége (szakad-e a film, lassú-e a képnézés, lehet-e telefonálni, recseg-e az FM transzmitter) -- ott van benne a vasban, ráírják a dobozára, a jó majom meg megveszi. A Beckeren, a TomTomon és a Navigonon kívül még egyetlen olyan navit sem láttam (a saját HP 3610-esemet is beleértve), amelyikkel normálisan lehetett volna telefonálni, és még a felsorolt márkák is nagyon távol vannak a tökéletestől.

    Ezek a noname navik kompatibilitási, hangminőség-beli és egyéb problémákkal küzdenek, ezért orosz rulett-szerűen vannak, akiknek működik (vagy megfelel) egy-egy ilyen extra funkció (azok majd most nekem fognak esni, hogy hülyeséget beszélek, és hogy a Wayteq nem is noname), és vannak, aki csak bosszankodnak miattuk és hamar letesznek a haszálatukról (és ezzel oda lyukadnak ki, mintha vettek volna egy sokkal olcsóbb, csak navigálásra alkalmas modellt, azzal viszont boldogok lehetnének.

    Lehet ekézni, de nem a levegőbe beszélek -- az aláírásomban szereplő navis oldalon találkozhattok velem. Láttam már pár navit életemben, ráadásul mániám a BT-os dolgok kipróbálása, tesztelése.

    Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Új hozzászólás Aktív témák