Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabogab

    csendes tag

    (B)(B)Kedves Fiúk!
    Volt egy 770-esem, amit odaadtam a fiamnak, mert beleszerettem a kollégámnál látott 5colos 920.asba. Nos ezt három hete ellopták úgy a kocsi kesztyűtartójából, hogy semmi nem utalt a jelenlétére! Ezt azért irom le ilyen bevezetéssel, mert volt az otthoni gépemen jónéhány konvertált film elmentve emiatt.Ezeket a filmeket azért csak jó volt bizonyos alkalmakkal elővenni olyan nyaralásokon, amikor nem visz magával az ember DVD lejátszót, de a GPS ott van. A 920-as gépen soha nem volt hangelcsúszás, ami most már engem is bosszant tegnap óta!! Amikor megvettem ezt a változatot, még nem olvastam el a fórumját. Azért nem, mert az előző két tipussal csak jó tapasztalatom volt. Arra gondoltam, ha erősebb a proci, akkor a jobb febontás csak a javára válik a gépnek, nem pedig ellenkezőleg. Azóta két hét alatt végig olvastam májustól a fórumot, és ebben értesültem a videó lejátszási problémárótt.
    Tudom ezerszer leirtátok, hogy ez nem videolejátszó!
    Igy a régi gépekkel szerzett tapasztalatok birtokában igen is felesleges a gyártónak beletenni a programot!

    Azóta kipróbáltam a régi filmjeimet ezen a vason és most már engem is bosszant az elcsúszás. A minimális "akadás" nem zavaró, hiszen az előző gépek is csinálták. De a han elcsúszása kimondottan élvezhetetlenné teszi a filmek nézését. Biztosan NEM a konvertáláskor keletkezik a hiba, ahogy irjátok az ANY video konverter kapcsán, gogy tekerjünk hátra, ott is jó. Valóban beletekerés újraszinkronizálja a képet és utána egy pár percig jó, majd kezdődik az elcsúszás!
    Hogy meggyőződjem a dologról, készitettem egy DVD-ről a leirt beállitásokkal egy filmet és az eredmény nem változott.
    Más.
    Csak tesztelés miatt rátettem kb. harminc képet normál felbontásut, és meglepve tapasztaltam, amikor megyakarom nyitni a foto progival, nagyon sokáig csa a kérdőjelek vannak a 12db-os mezőben, majs szép lassan elkezd betöltődni a három sonyi foto. Rákattintva megynyitni csak nagyon sokára lehetett.Kb.2Megás képek!
    Nem baj, majd ha betölti az összeset kezelhető lesz. Hát nem. Ha picit lejebb húzom eltünnek a már elötte betöltött képek és kezdi elölről az egészet. Arról már nem is beszélek, hogy a vetitéskor beállitott másodpercekre fügyül! Valószinü béjegképekhez találták ki, pár kbájt erejéjig.

    Egyenlőre ennyit irok, elnézést hogy ilyen hosszú lett. Akinek volt türelme végigolvasni külön köszönet!
    Üdv: Gábor(B)(/B)

Új hozzászólás Aktív témák