Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lao ce

    aktív tag

    válasz Noddy #10886 üzenetére

    hat... o... lehet. en csak ugy tudom mondani ahogy en megertettem. irtam lentebb hogy nem vagyok valami jo ebben. a kinaiak is csuda keveset irtak tudatallapotokrol 2500 eve...

    en pont ugy erzem hogy a tudatallapotokkal tulmisztifikaljuk kicsit. ugy meg edzo nem kuldott ki csapatot a palyara, hogy fiuk, mindent tudtok mar, mindent megbeszeltunk, most inditsatok be a megvaltozott tudatallapotot. viszont olyasmit sokszor hallottam mar hogy felejtsetek el mindent, elvezzetek a jatekot.

    a masik amit akarok mondani hogy ez folyamat es nem allapot az en olvasatomban. nem bekapcsolom kikapcsolom az agyamban a tudatallapotot mondjuk meditacios gyakorlatokkal. biztos lehet ugy is, csak az nem az en utam.

    ez az "allapot" inkabb az elethelyzetek mentalis megkozelitesenek kovetkezmenye (de nem celja). szeretnem ideszurni hogy semmi misztikus nincs ebben, teljesen hetkoznapi dolog. a tudatossag abban all hogy ezt a helyzetet -erzelmi egyensulyt (csak azert is egyensuly!)- meg lehet probalni fenntartani - vagyis inkabb allandositani.

    nicht kompot

Új hozzászólás Aktív témák